Изборът на служебен автомобил Toyota с Toyota BusinessPlus е лесен; ще се насладите да управлявате служебен автомобил със световна репутация за надеждност, издръжливост и качество, разнообразни нива на оборудване и задвижване, с изключително съотношение на цена срещу продукт и оборудване, без да споменаваме гъвкавите ни решения за финансиране и сервизиране. Нашите консултанти ще Ви помогнат да направите с лекота своя избор на новия Ви мениджърски автомобил.

Защо да работите с Toyota BusinessPlus

Добавена стойност за бизнеса Ви

Ниски разходи за притежание в резултат на: надеждни задвижвания и резервни части, висока остатъчна стойност на автомобилите ни, ниски разходи за експлоатация и предотвратяване на инциденти благодарение на Toyota Safety Sense.

Гъвкави бизнес модели

Гъвкави модели на ценообразуване, създаване на оборудване и решения за финансиране, за да отговорим максимално на Вашите нужди.

Toyota качество

Toyota е безапелационен лидер за качество, надеждност и сигурност в автомобилната индустрия.

Нашата европейска мрежа от оторизирани търговци

Широката ни и отлично организирана сервизна мрежа, предлагаща експертност и висококачествено обслужване и оригинални резервни части Toyota, ще ви помогне винаги да сте в движение със своя корпоративен автомобил Toyota.

Нашатa хибридна гама

Toyota е световно признат лидер в екологичните, отделящи ниски нива вредни газове хибридни автомобили от компактни хечбек градски хибриди до кросовъри и SUV хибриди.

Лизингови решения

Лизингови възможности за финансиране с включени ттехнически обслужвания и застраховки в подходяща месечнеа вноска.

Широка гама автомобили за всеки бизнес

С гама от над 20  пътнически и лекотоварни автомобили, задвижвани от хибридни, бензинови и дизелови моторизации, Toyota Ви предлага възможност за избор на най-подходящия за бизнеса Ви автомобил.

Подходящ пакет за служители

Качеството на Toyota в комбинация с хибридата ни гама са отлична част от привилегиите за вашите служители.

Ползите на хибридите на Toyota за Бизнеса

Популярни връзки

Технология & устойчива мобилност Технология & устойчива мобилност Избирайки Toyota, вие избирате и по-светло бъдеще за Вашата компания, като същевременно доставяте удоволствие на служителите Ви. Водачи на служебни автомобили Водачи на служебни автомобили Изберете своя служебен автомобил с Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus Добре дошли в програмата за бизнес клиенти Обещание за качество Обещание за качество Нашите висококачествени продукти, екип от специалисти и отличното ни обслужване са създадени, за да осигурят положително преживяване и на вас, и на Вашите служители.
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.