Изборът на служебен автомобил Toyota с Toyota BusinessPlus е лесен; ще се насладите да управлявате служебен автомобил със световна репутация за надеждност, издръжливост и качество, разнообразни нива на оборудване и задвижване, с изключително съотношение на цена срещу продукт и оборудване, без да споменаваме гъвкавите ни решения за финансиране и сервизиране. Нашите консултанти ще Ви помогнат да направите с лекота своя избор на новия Ви мениджърски автомобил.

Защо да работите с Toyota BusinessPlus

Добавена стойност за бизнеса Ви

Ниски разходи за притежание в резултат на: надеждни задвижвания и резервни части, висока остатъчна стойност на автомобилите ни, ниски разходи за експлоатация и предотвратяване на инциденти благодарение на Toyota Safety Sense.

Гъвкави бизнес модели

Гъвкави модели на ценообразуване, създаване на оборудване и решения за финансиране, за да отговорим максимално на Вашите нужди.

Toyota качество

Toyota е безапелационен лидер за качество, надеждност и сигурност в автомобилната индустрия.

Нашата европейска мрежа от оторизирани търговци

Широката ни и отлично организирана сервизна мрежа, предлагаща експертност и висококачествено обслужване и оригинални резервни части Toyota, ще ви помогне винаги да сте в движение със своя корпоративен автомобил Toyota.

Нашатa хибридна гама

Toyota е световно признат лидер в екологичните, отделящи ниски нива вредни газове хибридни автомобили от компактни хечбек градски хибриди до кросовъри и SUV хибриди.

Лизингови решения

Лизингови възможности за финансиране с включени ттехнически обслужвания и застраховки в подходяща месечнеа вноска.

Широка гама автомобили за всеки бизнес

С гама от над 20  пътнически и лекотоварни автомобили, задвижвани от хибридни, бензинови и дизелови моторизации, Toyota Ви предлага възможност за избор на най-подходящия за бизнеса Ви автомобил.

Подходящ пакет за служители

Качеството на Toyota в комбинация с хибридата ни гама са отлична част от привилегиите за вашите служители.

Ползите на хибридите на Toyota за Бизнеса

Популярни връзки

Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus Добре дошли в програмата за бизнес клиенти Водачи на служебни автомобили Водачи на служебни автомобили Изберете своя служебен автомобил с Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus лекотоварни автомобили за бизнес клиенти Toyota BusinessPlus лекотоварни автомобили за бизнес клиенти Богат избор от лекотоварни автомобили за всеки бизнес Toyota автомобили за собственици Toyota автомобили за собственици Решения за малък и среден бизнес