Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Проправяйки пътя към бъдещата мобилност

с екологични и иновативни Toyota автомобили

Избирайки Toyota, вие избирате и по-светло бъдеще за Вашата компания,
като същевременно доставяте удоволствие на служителите си.

Иновацията за устойчиво бъдеще е в сърцето на нашата визия като компания. Ние имаме изцяло екологични практики във всички етапи от нашите процеси - от производство до рециклиране. И когато става дума за емисии, нашите хибриди не само ограничават емисиите на въглероден диоксид, но и опазват въздуха, благодарение на ниските нива на отделени NOх и други вещества. Затова не е изненадващо, че за поредна година печелим титлата на Интербранд за най-добра глобална и екологична фирма.

С Toyota не избирате само по-екологични автомобили, а получавате избор от възможности с най-различни ценови нива, подходящи за всеки бизнес.

Всеки модел е оборудван с отличени с множество награди допълнителни системи, гарантиращи ниски разходи за притежание. Като лидери в индустрията, ние може да предложим гъвкава хибридна технология, за да удовлетворим желанието на всеки бизнес. От компактни, през семейни до корпоративни автомобили, нашата широка гама хибриди може да достави удоволствие на всеки водач, както и да направи всеки бизнес горд от това, че е взел мъдро решение. И не само сега, а за в бъдеще. Защото нашите дългосрочни проучвания и развойна дехност включва технологии за батерии, горивни клетки и дори мобилна градска инфраструктура.

Сходни страници

Toyota BusinessPlus - програмата на Toyota за корпоративни клиенти