Бензинови и дизелови автомобили за бизнеса

Гамата ни от конвенционални автомобили за бизнеса

Какъвто и да е Вашия бизнес, с нашата широка гама от ефективни бензинови и дизелови автомобили можете да намерите перфектното решение за транспортните предиззвикателства в ежедневната ви дейност.

/

По-чиста мощ

С помощта на знанията, натрупани с разработването на хибридната технология, нашите бензинови и дизелови автомобили са по-екологични и eфективни отвсякога. Чрез намаляване на теглото, подобрената термална ефективност и гамата ни от турбо двигатели, ние спомагаме за опазване качеството на въздуха, като така намаляваме и отделените вредни емисии от вашия автомобилен парк и ви помагаме да си осигурите максимума от всяка капка гориво.

/

Общи разходи на притежание и надеждност

За да имате ясна представа за реалните разходи на притежаването на автомобил, ние ще се постараем да ви предложим информация за Общите разходи на притежание по прозрачен и отговорен начин. Нашата широка гама от бензинови и дизелови автомобили се радва на заслужена репутация в световен мащаб за своето качество, надеждност, издръжливост и допълнително предимство от ниските разходи за оперативна експлоатация  и поддръжка. Нашата гама ще ви се отплати със своята дълга продължителност на ползване и с атрактивни и конкурентни разходи на притежание.

Научете повече за Toyota BusinessPlus

Актуална информация Актуална информация Клиентите са наш приоритет. Оставаме свързани. Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Toyota празнува 10 милиона продажби на Land Cruiser Ние от Toyota скромно обявяваме впечатляващото постижение - 10 милиона реализирани продажби на модела Land Cruiser в световен мащаб. Toyota представя Toyota представя "Целеустремените" - историята на Ник Брил Ник Брил, собственик на ресторант с 2 звезди Michelin 9 съвета за успешно лятно пътуване 9 съвета за успешно лятно пътуване Вижте съвети ни за подготовката на вашия автомобила за лятото и летните пътешествия.
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.