Бензинови и дизелови автомобили за бизнеса

Гамата ни от конвенционални автомобили за бизнеса

Какъвто и да е Вашия бизнес, с нашата широка гама от ефективни бензинови и дизелови автомобили можете да намерите перфектното решение за транспортните предиззвикателства в ежедневната ви дейност.

/

По-чиста мощ

С помощта на знанията, натрупани с разработването на хибридната технология, нашите бензинови и дизелови автомобили са по-екологични и eфективни отвсякога. Чрез намаляване на теглото, подобрената термална ефективност и гамата ни от турбо двигатели, ние спомагаме за опазване качеството на въздуха, като така намаляваме и отделените вредни емисии от вашия автомобилен парк и ви помагаме да си осигурите максимума от всяка капка гориво.

/

Общи разходи на притежание и надеждност

За да имате ясна представа за реалните разходи на притежаването на автомобил, ние ще се постараем да ви предложим информация за Общите разходи на притежание по прозрачен и отговорен начин. Нашата широка гама от бензинови и дизелови автомобили се радва на заслужена репутация в световен мащаб за своето качество, надеждност, издръжливост и допълнително предимство от ниските разходи за оперативна експлоатация  и поддръжка. Нашата гама ще ви се отплати със своята дълга продължителност на ползване и с атрактивни и конкурентни разходи на притежание.

Научете повече за Toyota BusinessPlus

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.