Нашата гама автомобили

Toyota за всеки бизнес

Когато бизнеса Ви зависи от автомобилите, не можете да си позволите да бъдете подведени. С Toyota BusinessPlus, независимо дали сте собственик на малък бизнес или управлявате бизнес с голям автопарк, можете да изберете точните автомобили за Вашите бизнес нужди от широкaта ни гама и възможностите за допълнително оборудване на автомобилите Toyota.

Точния автомобил за Вашия бизнес

От RAV4 - първият в света SUV хибрид, градския самозареждащ се хибриден Yaris и емблематичния хибриден пионер Prius до стилния хибриден Toyota C-HR,ние предлагаме най-широката гама от хибридни автомобили на пазара. С ниските нива на вредни емисии, по-добра икономия на гориво и конкурентни общи разходи на притежание, хибридните ни автомобили са предпочитан избор за служителите и за самите копроративни клиенти.

Лекотоварната гама на Toyota е създадена да се справи и с най-суровите условия на експлоатация. Здрави, надеждни, неразрушими и с ефективни разходи PROACE, PROACE VERSO и Hilux моделите се предлагат с богато разнообразие от купета и спецификации, предлагащи гъвкавост и ефективност, независимо дали бизнеса Ви е свързан с превоз на товари, продукти или хора.

От компактните градски автомобили до универсалните всъдеходи, Toyota предлага пълна гама от бензинови и дизелови автомобили за свяка нужда на бизнеса. С непрекъснато усъвършенстване на качеството, надеждността  и по-ниските разходи на притежание, автомобилите на Toyota работят неуморно в полза на бизнеса Ви и служат вярно на своите водачи.

/

Бизнес центрове

Да придобиеш и поддържаш автомобилен парк може да е истинско предизвикателство, независимо от броя, размера и типа автомобили. С широката ни мрежа от Бизнес центрове, обучени специалисти и консултанти, Toyota предалга решения, насочени към конкретните нужди на всеки бизнес и така поддържането и придобиването на автомобили за всяка организация се превръща в лека задача.

Вижте мрежата ни от Бизнес центрове >

Научете повече за Toyota BusinessPlus

Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus Добре дошли в програмата за бизнес клиенти Toyota BusinessPlus лекотоварни автомобили за бизнес клиенти Toyota BusinessPlus лекотоварни автомобили за бизнес клиенти Богат избор от лекотоварни автомобили за всеки бизнес Toyota автомобили за собственици Toyota автомобили за собственици Решения за малък и среден бизнес Водачи на служебни автомобили Водачи на служебни автомобили Изберете своя служебен автомобил с Toyota BusinessPlus