Корпоративни продажби в Европа

Когато вашата работа е да управлявате нуждите на голям автопарк и неговите водачи, имате нужда от партньор, който осигурява обслужване на най-високо ниво. С гама от ефективни леки и лекотоварни автомобили без конкуренция, отличено множество пъти следпродажбено обслужване и непрекъснатата страст да тласкаме мобилността напред чрез предоставяне на „По-добър начин за правене на бизнес“, ние сме сигурни, че Toyota BusinessPlus може да бъде ваш партньор в дългосрочен план.

Причини да работите с Toyota BusinessPlus

Хибридните автомобили за бизнеса на ToyotaКъде сме ние днес

Считано към края на декември 2016 Toyota има бизнес отношение с 53 производствени компании в 28 страни и региони извън Япония.

/
Пиетер Вервает Директни продажби и автомобили под наем
Геерт Корди
Геерт Корди Директни продажби и оперативен лизинг
Ник Хигс
Ник Хигс Специални клиенти
Ползите на хибридите на Toyota за Бизнеса

Популярни връзки

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.