Toyota лекотоварни автомобили

Вижте предимствата на лекотоварните автомобили на Toyota

Ако Ви предстои тежък и натоварен ден, лекотоварните автомобили от гамата на Toyota са оборудвани така, че да превърнат тежката работа в удоволствие.

За да движите бизнеса си напред
/

Hilux: по-здрав от всякога

Надграждайки своята легендарна здравина и надеждност, пикапът Toyota Hilux е проектиран с нов дизайн, който придава още по-голяма якост от преди. Предлаган с три каросерии - Единична, Удължена и Двойна кабина, новият Hilux е създаден да преодолее и най-трудните терени и да издържи на изключителни работни натоварвания - Нищо не може да спре новия пикап Toyota Hilux.

Просвет
Голям просвет
Товароносимост
Товароносимост
Теглителна сила
Теглителна сила
Комфортен интериор
Комфортен интериор
10 причини, поради които Hilux властва над света

Топ десет причини Hilux да бъде емблема за издръжливост

Вижте десет от многото причини, поради които легендарният всъдеходен пикап Toyota HILUX властва над света.Вижте цялата история >

Hilux история
/

PROACE, партньор за всеки бизнес

PROACE предлага решения за всяко бизнес начинание. С избор от над 11 варианта каросерии и дължини, конфигурации от врати (вкл. задни и плъзгащи се странични), Proace е създаден да бъде онзи ван, от който се нуждае вашия бизнес.

PROACE дължина
PROACE дължина
PROACE Товароносимост
PROACE Товароносимост
PROACE товарен обем
PROACE Товарен обем
PROACE база
PROACE база
/

PROACE VERSO, създаден да движи бизнеса ви напред

PROACE VERSO продължава нашата история на гъвкави автомобилни решения за активните и изискващи бизнес клиенти. С добре обмислено оборудване, като Head Up Display  и камера за подпомагане на паркирането, управлението на Proace е удоволствие, а модерните двигатели и иновативните технологии ви предлагат надежност и безопасност.

Toyota Skyview®
Панорамен покрив Toyota Skyview®
Комфортна висококачествена кабина
Комфортна кабина
ВИП масички за пътниците
ВИП масички за пътниците
Сгъваема маса
Сгъваема маса

Научете повече за Toyota BusinessPlus

Водачи на служебни автомобили Водачи на служебни автомобили Изберете своя служебен автомобил с Toyota BusinessPlus Технология & устойчива мобилност Технология & устойчива мобилност Избирайки Toyota, вие избирате и по-светло бъдеще за Вашата компания, като същевременно доставяте удоволствие на служителите Ви. Водачи на служебни автомобили Водачи на служебни автомобили Изберете своя служебен автомобил с Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus Toyota BusinessPlus Добре дошли в програмата за бизнес клиенти
Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки тук.