1. Business
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

TOYOTA BUSINESS

ИЗБЕРИ СВОЯ КОРПОРАТИВЕН АВТОМОБИЛ TOYOTA
01

Управление на голям авто парк с лекота
Нуждаете се от партньор, на когото можете да се доверите, за да управлявате голям парк търговски превозни средства и шофьори.
02

Богата гама от търговски автомобили
Разполагаме с ненадмината гама от ефективни леки пътнически автомобили, леки търговски превозни средства, включително хибридни търговски микробуси, които отговарят на вашите нужди за фирмени автомобили.
03

Партньор за дълги разстояния
Имаме всепризната допълнителна грижа и ангажимент за придвижване на мобилността напред. Уверени сме, че Toyota Business може да бъде вашият партньор за дълги разстояния.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?carType=7d14e17f-7c33-4321-a8d1-0222ded31d34

Toyota предлага най-широката гама от хибридни автомобили и превозни средства, както и модели леки търговски превозни средства (LCV). Ние предлагаме надеждни инструменти за вашия бизнес.

Ние предлагаме висококачествено обслужване на клиенти, включително финансови решения, разширено обслужване и поддръжка, опции за търговия, както и разширени услуги и резервиране на сервиз.

Налични са няколко метода за покупка. Нашият бизнес център може да се консултира с вас, за да намери най-ефективния начин за финансиране на автомобил. Можем да предложим пълна гама от решения.

Хибридите често имат по-висока изкупна цена, но високото търсене и ниския разход на гориво означава, че хибридът може да ви спести пари в дългосрочен план.

Ако имате някакви допълнителни въпроси, свържете се с най-близкия търговец на Toyota, или се свържете с нас.

Toyota Professional

Открийте Toyota Professional, специална гама продукти и услуги, предназначени да отговорят на нуждите на вашия бизнес.

Научете повече