1. Stock Cars
  2. Corolla TS Stock cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

СЕГА С БОНУС ДО 3700ЛВ.

5-ТО ПОКОЛЕНИЕ ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Corolla е тук със специална оферта и автомобили с бърза доставка. Още по-динамична, по-свързана и по-безопасна. Перфектното решение за всеки, който избира практичното електрифицирано изживяване, съчетано с комфорта,  функционалностите и сигурността на Toyota автомобил.

Вижте сега автомобили Corolla TS с бърза доставка и ценово предимство

ЗАБЕЛЕЖКА:

Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и САМО за договори за покупка на автомобили Corolla TS, сключени след 10.01.2024г. в оторизираните представителства на TOYOTA на територията на България. За повече информация относно кампанията се свържете с наш оторизиран представител.

Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA.

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.