1. Owners
 2. Parts & Accessories
 3. Оригинални чистачки Тойота
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ОРИГИНАЛНИ ЧИСТАЧКИ ТОЙОТА

ПОЧИСТВАТ ПРЕД ВАС ЗА БЕЗОПАСНОТО ВИ ПЪТУВАНЕ

Когато става въпрос за заобикалящите ви неща, докато се наслаждавате на гледката или държите под око автомобила пред Вас, кристално чистите стъкла не са въпрос на лукс. Те са жизнено важни за безопасно пътуване с Вашата Тойота.

Нашите оригинални пера за чистачки Тойота са създадени да покриват най-високи стандарти за качество и осигуряват ясна видимост по всяко време, дори в най-дъждовните дни. Точно затова трябва винаги да избирате оригинални пера за чистачки Тойота.

Подмяната е бърза и лесна и отнема само 30 секунди. Те работят тихо и без вибрации, като Ви позволяват да се наслаждавате на на пътуването. Те са произведени от висококачествена и издръжлива гума, устойчива на скъсване и подходяща за всякакви атмосферни условия и време. Създадени с мисъл за сигурност, те премахват водата по-ефикасно от алтернативните пера. Те са произведени така, че покриват високите стандарти за качество на Тойота.

 

КОГА Е НЕОБХОДИМА СМЯНА НА ПЕРАТА НА ЧИСТАЧКИТЕ?

Смяната на перата на чистачките е лесна, когато знаеш как, така че тук е показано какво е нижно да се погледне за да се уверите дали вашите пера имат нужда от смяна.

 • Чистачките оставят ивици

  Проблем: Появява се линия на стъклото като резултат от външно тяло на перото или износване на микро-ръба на перото. Решението: Почистете ръба на перото и ако няма подобрение, поставете нови пера.

 • Подскачане на чистачките

  Проблем: Перата подскачат или вибрират шумно по стъклото заради наличие на вакса по стъклото, химични отлагания или деформация на перото. Решение: почистете стъклото и ръба на перото. Ако няма промяна, поставете нови пера.

 • Замазване/Оставяне на следи

  Проблем: Замазването по стъклото при движение на чистачките се получава, когато рамото на чистачката или ръба на перото е деформирано или износено. Решение: Трябва да се поставят нови пера на чистачките.