1. Owners
 2. Parts & Accessories
 3. Remanufactured Parts
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ФАБРИЧНО РЕЦИКЛИРАНИ ЧАСТИ

Надеждността във вашата Toyota е от съществено значение за приятно шофиране, така че нашите рециклирани части поддържат ефективността и динамиката на вашето превозни средство, като същевременно дават същата гаранция като нашите оригинални части. Освен това ремонтът на автомобила Ви с рециклирани резервни части е щадящ околната среда.

Проектирани от инженерите по производство на Toyota, за тях се използват само материали със спецификации отговарящи на изискванията за производство на оригинално оборудване с цел да се използват в максимална степен качествата на автомобила и да се намали разходът на гориво. Рециклираните части перфектно пасват на вашия автомобил Toyota, като същевременно са с конкурентни цени. Всички части се инспектират за да се даде гаранция за безопасно шофиране. 

 • КАК РАБОТИ ПРОЦЕСЪТ:

  1. Вашият дилър проверява за продуктова приложимост и наличност

  2. Частта се поръчва с депозитна стойност*

  3. Автомобилът се ремонтира с използване на рециклирана резервна част

  4. Повредената част се връща на Toyota и се изпраща към съответното производствено предприятие 

 • 5. Детайлът се разглобява, почиства и проверява на базата на спецификации на Toyota

  6. Извършва се възстановяване

  7. Частта се сглобява отново и тества на базата спецификации на Toyota за оригинални части

  8. Частта се пакетира, готова за употреба

* Стойността за депозит, гарантира че повредената част ще се върне обратно на Toyota. Депозитът се възстановява, когато повредената част бъде получена обратно. 

Само възстановените части Toyota достигат максималните качества спрямо спецификациите за оригинално оборудване на Toyota. Разговаряйте с дилър на Toyota за да откриете още.