1. Owners
 2. Parts & Accessories
 3. Motor Oil
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Най-доброто масло от Toyota

Двигателите нa Toyota са разработени така, че да осигуряват доживотно ненадминати нива на представяне и надеждност при всякакви условия, но за да се получи това е необходимо автомобилите редовно да преминават периодичните технически обслужвания, които де се извършват с двигателни масла от най-високото качество. Оригиналниото моторно масло Toyota (TGMO) е единственото, разработено съобразно спецификата на вашият автомобил, което го отличава от всички други марки. TGMO смазочните материали са тествани и разработени специално за Toyota за да се garantira, че те са най-подходящия продукт за нуждите на вашия двигател.
  • Защита: Твърд, тънък защитен филм, който позволява на частите на двигателя да работят заедно. Без него двигателят ще прегрее и спре да работи.
  • Мощност: Помага да се уплътни разстоянието между буталото и цилиндровата стена, позволявайки на двигателя да генерира максимална мощност.
  • Икономичност: Осигурява плавно функциониране на двигателя, като намалява загубите на енергия от триенето и подобрява икономията на гориво.
  • Надежност: Предотвратява отлагането на депозити, запазвайки двигателя ви чист и предпазава буталните пръстени от блокиране.
  • Дълъг живот: Неутрализира киселините като ръждата, която се образува при горивния процес, като така елиминира корозията дългосрочно.
  • Еластичност: Дава ви увереност, че двигателят ви ще се представя блестящо в широк диапазон от атмосферни условия и експлатация.

От синтетично до минерално, ние предлагаме масло за най суровите атмосферни условия и за всеки тип двигател от дизел до бензин, така че можете да бъдете сигурни, че ще получите най-доброто за Вашата Тойота.

Използвайки регулярно правилното Оригинално Моторно Масло Toyota Вие може да продължавате да се наслаждавате на изключително представяне, икономия на гориво и ниски емисии от Вашата Тойота дълги години.