1. Owners
 2. Parts & Accessories
 3. Car Care Products
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ОРИГИНАЛНА АВТОМОБИЛНА КОЗМЕТИКА ОТ TOYOTA

Продуктите за екстериорна грижа на Toyota придават блясък на автомобила Ви. Те не само предпазват екстериора на Вашия автомобил, но и околната среда - благодарение на специална формула използвана при козметиката за почистване на прозорците се постига кристална чистота за по-безопасно шофиране.
 • Кокпит спрей

  Този универсален спрей за почистване е ефективен при широк спектър от тъкани, възстановява, полира и защитава интериора на вашия автомобил.

  Почиства и поддържа кожената тапицерия

  Формулиран, за да поддържа луксозния вид на кожения интериор на Вашата Toyota. Съдържа сапуни с естествени съставки за нежно, но ефикасно почистване.

  Възстановява кожата, като намалява изсъхването и пукането. Премахва натрупания прах и мръсотия. Обогатен с ланолин.

  Спрей за размразяване 

  Бързодействащ аерозол за почистване на скреж и лед от прозорците и огледалата на Вашия автомобил.
  Незаменим помошник в студеното и зимно време. Съдържа противо-замразител за осигуряване на чисти прозорци по време на шофиране. Лесен за употреба с бърз резултат.

  Полировъчна вакса за силен блясък

  Висококачествената полираща вакса с восък осигурява твърд и бляскав защитен филм.

  Спрей в оригиналния цвят

  Със спрейовете с оригинална боя за всяка Toyota, благодарение на формулата, осигуряваща устойчивост на светлина и атмосферни влияния имате възможност да коригирате всяко място с повредена боя.

 • Спрей за почистване на текстил 

  Бързодействаща почистваща пяна, която ще поддържа вашите седалки да изглеждат безупречно.

  Почистване на колела 

  Лесен начин да почистите натрупаната мръсотия и прахта от колелата и тасовете.
  Премахва натрупаните прахови частици феродо и прахта натрупана от пътя. Подходящ за хромирани, стоманени и лакирани алуминиеви колела. Придава свеж вид на Вашите колела.

  Препарат за почистване на прозорци 

  Осигурява безопасно шофиране чрез премахването на тънкия филм прах и мазни частици от прозорците.

  За екстерирорни и интериорни стъкла и огледала. Бързо и лесно премахване на филма от трафика, насекомите, мазни частици и катраните от тютюневия дим. Лесно нанасяне без да има нужда от триене. Деликатен лимонов аромат освежава купето на автомобила Ви.

  Toyota stickerfix™ поправи сам

  Комплект от предварително нарязани самозалепващи се ленти с различни размери, които лесно се поставят върху надрасквания.

  Коректор с оригинален цвят

  Коригирайте малки драскотини и точици с този лесен за използване, екологичен молив, който оставя висококачествено покритие на боята.