1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Car Care Products
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

ОРИГИНАЛНА АВТОМОБИЛНА КОЗМЕТИКА ОТ TOYOTA

Продуктите за екстериорна грижа на Toyota придават блясък на автомобила Ви. Те не само предпазват екстериора на Вашия автомобил, но и околната среда - благодарение на специална формула използвана при козметиката за почистване на прозорците се постига кристална чистота за по-безопасно шофиране.

Кокпит спрей

Този универсален спрей за почистване е ефективен при широк спектър от тъкани, възстановява, полира и защитава интериора на вашия автомобил.

Почиства и поддържа кожената тапицерия

Формулиран, за да поддържа луксозния вид на кожения интериор на Вашата Toyota. Съдържа сапуни с естествени съставки за нежно, но ефикасно почистване.

Възстановява кожата, като намалява изсъхването и пукането. Премахва натрупания прах и мръсотия. Обогатен с ланолин.

Спрей за размразяване 

Бързодействащ аерозол за почистване на скреж и лед от прозорците и огледалата на Вашия автомобил.
Незаменим помошник в студеното и зимно време. Съдържа противо-замразител за осигуряване на чисти прозорци по време на шофиране. Лесен за употреба с бърз резултат.

Полировъчна вакса за силен блясък

Висококачествената полираща вакса с восък осигурява твърд и бляскав защитен филм.

Спрей в оригиналния цвят

Със спрейовете с оригинална боя за всяка Toyota, благодарение на формулата, осигуряваща устойчивост на светлина и атмосферни влияния имате възможност да коригирате всяко място с повредена боя.

Спрей за почистване на текстил 

Бързодействаща почистваща пяна, която ще поддържа вашите седалки да изглеждат безупречно.

Почистване на колела 

Лесен начин да почистите натрупаната мръсотия и прахта от колелата и тасовете.
Премахва натрупаните прахови частици феродо и прахта натрупана от пътя. Подходящ за хромирани, стоманени и лакирани алуминиеви колела. Придава свеж вид на Вашите колела.

Препарат за почистване на прозорци 

Осигурява безопасно шофиране чрез премахването на тънкия филм прах и мазни частици от прозорците.

За екстерирорни и интериорни стъкла и огледала. Бързо и лесно премахване на филма от трафика, насекомите, мазни частици и катраните от тютюневия дим. Лесно нанасяне без да има нужда от триене. Деликатен лимонов аромат освежава купето на автомобила Ви.

Toyota stickerfix™ поправи сам

Комплект от предварително нарязани самозалепващи се ленти с различни размери, които лесно се поставят върху надрасквания.

Коректор с оригинален цвят

Коригирайте малки драскотини и точици с този лесен за използване, екологичен молив, който оставя висококачествено покритие на боята.