1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Bulbs
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

TOYOTA ОСВЕТИТЕЛНИ КРУШКИ

Осветете пътя пред вас. Използвайки правилната, пълноценно работеща крушка във вашата Toyota е от съществено значение за безопасното шофиране, особено през нощта. Нашата гама от оригинални крушки на Toyota отговаря на нашите високи стандарти за качество, така че можете да разчитате на тях, за да сте сигурни в пътя.

Optilight крушки

Стилните нови крушки на Toyota Optiwhite повишават безопасността при шофиране при всякакви метеорологични условия, като ви осигуряват спокойствие на пътя, както и страхотен външен вид.

Ето защо е добре да помислите за крушки Optilight за вашата Toyota:

  • Повишена яркост, контраст и отражения
  • Ясна и подобрена видимост при всякакви условия
  • Стилна бяла светлина, подобна на ксенонова
  • Конкурентна издръжливост

XID ксенонови светлини

Авангардната конструкция на светлинните крушки HID (Разряд с висока интензивност) не е като нищо друго което е създавано преди това. Те не само подобряват видимостта с осигуряване на до два пъти по-силна светлина от конвенционалните халогенни крушки, също така те намаляват и замърсяването на околната среда.

Оригинални крушки Toyota запазват светлинните качества на автомобила, на конкурентна цена.

Крушките Toyota HID предлагат следните ползи:

  • Отлично осветяване за вашата безопасност и комфорт
  • Издръжлива конструкция, която е устойчива на топлина и вибрации
  • Издържат пет пъти по-дълго и консумират с около 50% по-малко енергия от конвенционалните крушки
  • Подобрена устойчивост чрез използване на продукти без олово и живак

Попитайте вашия оторизиран сервиз на Toyota за възможността да надградите с Optiwhite или за информация относно подмяната на вашите HID - ксенонови крушки с оригинални HID крушки на Toyota и продължете да се радвате на изключителни характеристики всеки път, когато шофирате.

Разполагаме и с комплекти крушки, проектиран специално за всеки модел на Toyota. Той съдържат селекция от най-важните резервни крушки, включително за предни светлини, за мигачи, за задна светлина за мъгла, за задна скорост, задни светлини и светлини за регистрационни табели.