1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Optibright bulbs
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

OPTIBRIGHT & OPTIBLUE СВЕТЛИНИ

На всеки му се иска да е в сътояние да шофира безопасно по всяко време, но да се шофира през нощта има и своите предизвикателства. Дори и при шофьорите с перфектно зрение когато е тъмно видимостта им спада със 70%. Оборудвайки автомобила си с Optibright светлини от Toyota, може да увеличите осветеността на пътя пред Вас с 50%!

Optibright & Optiblue крушки

 

Optibright светлините едмновременно Ви правят по-видими и Ви дават възможност да виждате пътя още по-ефективно. Осветяват между 10-20 метра по-далече от обичайните светлини, в зависимост от обстоятелствата. По този начин те Ви предоставят по-добра възможност да избегнете опасностите.

Стил с Optibright

 

За шофьори, които искат да комбинират безопасността със спортната визия, светлините Optiblue ще Ви помагнат да изпъкнете пред останалите на пътя. Те излъчват брилянтен бяло-син лъч светлина през деня, който не само привлича погледи, но и осветява шосето изключително добре, отдавайки до 30% повече светлина от обикновените светлини.

Отличителния, стилен светлинен лъч Optiblue е много повече от обикновенна светлина! С високо отразяващия му бяло-син нюанс, той увеличава включително и способността да се разчитат пътните знаци. Нощното шофиране става по-лесно и безопасно, докато Вашето превозно средство придобива неотразим спортен стил, който не може да не бъде забелязан.

Optibright & Optiblue светлините са проектирани по най-високите стандарти, които очаквате от всички оригинални аксесоари на Toyota. Можете да разчитате, че те ще Ви осигурят необходимата безопасност и подобрена видимост. Обърнете се към Вашия най-близък търговец на Toyota, за да научите повече за светлините Optibright & Optiblue и се насладете на безпроблемно шофиране.