1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Hotspot
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

TOYOTA WIFI HOTSPOT

ИНТЕРНЕТ ЗА ВСЕКИ В АВТОМОБИЛА

Всички обичат интернета! В днешно време става все по-важно да имаме връзка с интернет, на която да разчитаме, дори и когато сме в движение. Независимо дали е за важен бизнес, за контакт с приятели и семейство, или просто, за да се наслаждаваме на онлайн забавленията и игри - Toyota Hotspot е идеалното решение. Превърнете Вашата Toyota в Wifi hotspot и наистина ще стигнете далече.

Какво е Toyota Hotspot?

Toyota Hotspot e WiFi рутер, който се монтира в жабката или централната конзола. След първоначалното му монтиране и настройване, той се включва автоматично при атартиране на автомобила. Устройството позволява свързването на максимум пет устройства с WiFi и достъп до интернет.

Развлечения по пътя
Слушайте музика, теглете филми, играйте онлайн игри... има толкова много възможности с Toyota WiFi Hotspot! С него може да сте сигурни, че дългите пътувания винаги ще бъдат забавни, дори и да попаднете в тежък трафик и задръстване.

Вашият бизнес е винаги с Вас
Ако имате нужда да проверявате електронната си поща или да изтеглите документи за работа докато сте на път, Toyota WiFi Hotspot ви държи в във връзка със света на бизнеса.

Мобилен интернет на по-високо ниво

Това е истински WiFi рутер за Вашия автомобил – той е бърз ипредлага по-надежден интернет от мобилен телефон, той Ви дава възможност да се възползвате от уреди, които имат само WiFi и нямат 3G. Повечето рутери не са проектирани да работят в условията на движение и автомобил, но Toyota Hotspot е оптимизиран за пътувания, дори и с висока скорост.

Характеристики на Toyota Hotspot

Лесен за употреба
Да се свържете с интернета с Toyota Hotspot не е по-различно от използването на WiFi където и да е другаде – просто свържете Вашия уред по обичайния начин.

До пет уреда

Дори и в кола пълна с пътници, всички могат да се свържат с интернета като използват Toyota Hotspot! Той позволява на до пет уреда да използват интернета.

Връзка, на която имате доверие

Toyota Hotspot е оптимизиран за условията на пътуване. Така получавате най-силния и надежден интернет сигнал, който е възможен за в кола.

Съвместно с дата СИМ карти
Може да използвате всякакъв тип дата СИМ карти с Toyota Hotspot. Това Ви дава свободата да изберете дата офертата, която считате за най-добра.

Захранва се от Вашата кола
Toyota Hotspot се захранва от батерията на Вашата кола. Така няма внезапно да спре по средата на пътя.

Безопасен и сигурен
Toyota Hotspot се монтира, така че да не се набива на очи. И защото има одобрението на Toyotа, той е специално проектиран, за да не смущава други електронни системи.

Може ли да оборудвам моята кола с Toyota Hotspot?

Toyota Hotspot е налична за всички Toyota автомобила от новата генерация, или като опция в нови превозни средства, или като монтаж в съществуващ модел от новата генерация.

За да разберете повече за Toyota Hotspot, се обърнете към най-близкия Ви Toyota дилър.

Напомняне за безопасност

Докато управлявате своя Toyota автомобил, Ви молим да отдадете цялото си внимание върху пътната обстановка. Когато автомобилът е в движение, дигиталните устройства свързани с Toyota WifI Hotspot е редно да се използват само от спътниците Ви в автомобила. Водачите, които желаят да използват своите дигитални устройства по време на път ги съветваме първо да отбият и паркират автомобила на безопасно място.