1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Service Promise
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ ЗА ОБСЛУЖВАНЕТО

Представяме Ви нашето обещание и посветеност на качественото сервизно обслужване в съответствие с изискванията и стандартите за сервизи на Toyota.

ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО И ВИСОКИ СТАНДАРТИ НА СЕРВИЗИРАНЕТО В TOYOTA

При сервизиране на своя Toyota автомобил в нашите сервизи, Ви получавате най-добротото клиентско облужване от нашите сертифицирани Toyota служители, оригинални резервни части Toyota и прозрачност при разходите по Вашия автомобил. 

Надяваме се, че с удобните ни услуги за Visual Health Check проверка и обслужване докато чакате, ще се чувствате толкова доволни, колкото и в деня на покупката на своята Toyota.

 • Прозрачност на цените

  Предлагаме Ви цени на обслужването, които са адаптирани към нуждите на всеки клиент, независимо от възрастта на автомобила.

  Toyota сертифицирани служители

  Тoyota познава Вашия автомобил по-добре от всеки друг - ние сме го проектирали и произвели, а и имаме специално обучени и сертифицирани служители, които да се погрижат за него. Може да имате доверие, че Вашият най-близък Toyota дилър ще Ви осигури безпроблемно и ефикасно обслужване според одобрените от Toyota процедури и стандарти.

  Безплатен визуален преглед за състоянието на автомобила

  Искаме да заслужим доверието и да подсигурим безопасността на клиентите си чрез нашите доказани експертност и отлично качество на продуктите и услугите.

 • Обслужване докато чакате

  Фокусирани сме върху това да осигурим отлично клиентско обслужване, което ще върне автомобилите на нашите клиенти обратно на пътя възможно най-бързо. 

  Toyota оригинални резервни части

  Ние Ви предлагаме изцяло висококачествени оригинални резервни части Toyota. Всяка от тях е изработена специално за автомобилите на Toyota съобразно най-високите стандарти за качество. Така осигурявате дълготрайна стойност и пазите своята инвестиция. Когато автомобилът Ви е поддържан от експертите на Toyota, ще се поддържа висока и неговата пазарна цена.

  Спокойствие

  Нашите автомобили са създадени да отговарят на най-високите стандарти. Въпреки това, за да гарантираме спокойствието на своите клиенти, ние предлагаме пет години пълна гаранция на механичните компоненти (с изключение на консумативите) и 12 години анти-корозия (не важи за търговски превозни средства).