1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Service Promise
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ ЗА ОБСЛУЖВАНЕТО

Представяме Ви нашето обещание и посветеност на качественото сервизно обслужване в съответствие с изискванията и стандартите за сервизи на Toyota.

ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО И ВИСОКИ СТАНДАРТИ НА СЕРВИЗИРАНЕТО В TOYOTA

При сервизиране на своя Toyota автомобил в нашите сервизи, Ви получавате най-добротото клиентско облужване от нашите сертифицирани Toyota служители, оригинални резервни части Toyota и прозрачност при разходите по Вашия автомобил. 

Надяваме се, че с удобните ни услуги за Visual Health Check проверка и обслужване докато чакате, ще се чувствате толкова доволни, колкото и в деня на покупката на своята Toyota.

Прозрачност на цените

Предлагаме Ви цени на обслужването, които са адаптирани към нуждите на всеки клиент, независимо от възрастта на автомобила.

Toyota сертифицирани служители

Тoyota познава Вашия автомобил по-добре от всеки друг - ние сме го проектирали и произвели, а и имаме специално обучени и сертифицирани служители, които да се погрижат за него. Може да имате доверие, че Вашият най-близък Toyota дилър ще Ви осигури безпроблемно и ефикасно обслужване според одобрените от Toyota процедури и стандарти.

Безплатен визуален преглед за състоянието на автомобила

Искаме да заслужим доверието и да подсигурим безопасността на клиентите си чрез нашите доказани експертност и отлично качество на продуктите и услугите.

Обслужване докато чакате

Фокусирани сме върху това да осигурим отлично клиентско обслужване, което ще върне автомобилите на нашите клиенти обратно на пътя възможно най-бързо. 

Toyota оригинални резервни части

Ние Ви предлагаме изцяло висококачествени оригинални резервни части Toyota. Всяка от тях е изработена специално за автомобилите на Toyota съобразно най-високите стандарти за качество. Така осигурявате дълготрайна стойност и пазите своята инвестиция. Когато автомобилът Ви е поддържан от експертите на Toyota, ще се поддържа висока и неговата пазарна цена.

Спокойствие

Нашите автомобили са създадени да отговарят на най-високите стандарти. Въпреки това, за да гарантираме спокойствието на своите клиенти, ние предлагаме пет години пълна гаранция на механичните компоненти (с изключение на консумативите) и 12 години анти-корозия (не важи за търговски превозни средства).