1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Service Online Booking 4 Easy Steps
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ И УСИЛИЯ С НАШАТА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

В днешния модерен свят времето е най-важният ресурс за всеки и сякаш никога не ни стига, за да свършим всичко, което сме планирали, а задачите сякаш нямат край. Затова технолгиите и новите решения са от изключително значение за всеки, като ни спестяват време и правят живота ни по-лесен. За щастие Онлайн системата ни за резервиране на сервиз ни предлага и двете!

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС В ОТОРИЗИРАН TOYOTA СЕРВИЗ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Удобството да си онлайн

Преди запазването на сервиз ставаше с обаждане по телефона в работно време и дълъг списък по електронната поща с възможните дати за сервиз. Днес само за няколко минути от комфортния си дом или офис, можете да резервирате през начата онлайн система час за сервиз в удобно за вас време и ден.

Всичко в 4 прости стъпки

Можете да резервирате своето посещение  в сервизите ни 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, а след като завършите своята резервация ще получите потвърждение, за успешно приета резервация в реално време.

Всичко, което се изисква от Вас е да извършите следните стъпки:

  • Изберете своя сервиз Toyota
  • Изберете тип услуга
  • Изберете удобно време
  • Потвърдете резервацията

И защото знаем колко сте заети и колко ценно е времето Ви, Онлайн резервационната ни система ще Ви изпрати учтиво напомняне за вашия сервизен час 24 часа преди датата на вашето посещение.