1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Injuries and Accidents
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Нараняване и инциденти

ГРИЖА И РЕМОНТ НА ЩЕТИ ПО ВАШИЯ TOYOTA АВТОМОБИЛ

Никой не желае да претърпи пътен инцидент. Но това се случва дори и на предпазливите шофьори. Много от нас са намирали паркирания автомобил с ожулване или одраскване, което не е било там преди това. 


За щастие, каквато и да е щетата, Вие имате сигурност и спокойствие, благодарение на Вашия оторизиран Toyota търговец, който Ви предлага пълен сервиз и поддръжка, и е отдаден на възстановяването на Вашата кола.

Ангажираност за обслужване и експертност

Ангажираността на сервизите на Toyota е нашето обещание, че ще осигурим изключителни стандарти на лично обслужване и техническа експертност. Можете да се доверите на оторизираните сервизи на Toyoта за отстраняване на повредите по Вашия автомобил.

Улеснение

Каквато и да е повредата, само едно обаждане до Вашия най-близък оторизиран Toyota търговец/сервиз е нужно, за да стартира ремонтния процес. Специално обучен служител ще бъде назначен като Ваш контакт по време на ремонта. Тя или той ще ръководи всичко за Вас и дори ще се свърже с Вашата застрахователна агенция, ако това е необходимо и уместно.

Информираност

Сервизът на Toyota обещава да Ви информира и уговори за определен час и дата за завършване на ремонтните дейности и предаването наВашия автомобил. Поемаме ангажимента да Ви информираме своевременно, ако възникнат непредвидени ремонти или ако се промени датата, на която автомобила е бил планиран да е готов и предаден.

Качеството на Toyota

Всеки етап от ремонта се осъществява в съответсвие с изключително високите стандартни за качество на Toyota. Това означава, че Вашия автомобил ще Ви бъде предаден в същото състояние, в която е бил преди инцидента.

Грижа към детайла

Оторизираните сервизи на Toyota са известни със своята прецизност. Държат прозорците затворени, за да не позволят на праха да влезе във Вашия автомобил. Седалките и пода се покриват за да се предпазят от случайни зацапвания, и никога не се оставя възможността за следи или петна от боя. Детайли като тези са от голямо значение.

Безпроблемна ефективност

Едно нещо, което Toyota не може да направи, е да върне времето назад и да предотврати инцидента. Но дори и най-лошото да се случи, можете да се доверите на най-близкия Ви Toyota сервиз, за да Ви предостави ефекисно обслужване с обещанието да възстанови автомобила Ви до състоянието му преди инцидента.