1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Открийте новия Yaris Cross

Увереност в движение

Експертният опит в малките автомобили се среща с богатото SUV изживяване в Yaris Cross. От високо разположената позиция на седене и просторния интериор до уникалната комбинация от хибридна технология и интелигентно задвижване на четирите колела AWD-i, вие ще се насладите на силно разпознаваем SUV характер.

Силен и изтънчен, Yaris Cross съчетава висок просвет, големи алуминиеви колела и мускулести рамене с компактни размери, перфектно съответстващи на заетите градски улици.

В Yaris Cross винаги имате уверението за спокойно пътуване..

Premiere Edition

Ярко отличаващ се дизайн, съчетан с премиум комфорт и технологии. Ексклузивната серия Premiere Edition осигурява уникално излъчване на улицата.
• 18-инчови машинно обработени алуминиеви колела
• Черни кожени седалки
• 10-инчов цветен head-up дисплей
• Задействан с движение на крака заден капак

Ниво Elegant

Изискано и добре оборудвано, ниво Elegant наистина ви прави забележими в града. Топлият, уютен интериор осигурява истинска градска изтънченост.
• 18-инчови машинно обработени алуминиеви колела
• Тъмно-кафяви седалки, частично със синтетична кожа
• Система за паркиране Toyota Teammate Advanced Park
• 360º панорамен поглед

Ниво Adventure

Солиден и гъвкав, Adventure е създаден за вашия активен стил на живот. Интериорът в цветови теми, вдъхновени от природата, предлага истинско излъчване за достъп навсякъде.
• 18-инчови сиви алуминиеви колела
• Черни седалки, частично със синтетична кожа
• Предни & задни защитни облицовки
• Релси на покрива

Четири стъпки за онлайн резервация

Предварителната заявка на новия Yaris Cross е лесна и сигурна.

 • 1. Създайте акаунт

  Започнете със създаването на нов MyT акаунт или влезте във вашия съществуващ акаунт.

 • 2. Изберете ниво

  Изберете ниво на Yaris Cross, което напълно ви съотвества.

 • 3. Защитете резервацията

  Платете вноска за резервация чрез нашия защитен онлайн портал.

 • 4. Получете потвърждение

  Изчакайте нашия имейл за потвърждение, обозначаващ вашата резервация и следващите стъпки.

Чакането си заслужава

Хибрид с интелигентно двойно предаване

С уникалната комбинация от хибридно задвижване и интелигентно задвижване на четирите колела AWD-i, вие ще се чувствате сякаш няма какво да ви спре в Yaris Cross. Неговата хибридна система с 1,5-литров двигател осигурява солидна динамика, изключително ефективен разход и възможност за движение в електрически режим, позволяваща ви да се придвижвате в града без емисии.

От взимане на завой в силен дъжд до ускоряване на хлъзгави настилки, интелигентното задвижване на четирите колела AWD-i, осигурява стабилност и сцепление, които ви държат далеч от проблеми. За да ви подаде ръка за помощ, когато условията станат предизвикателни, системата на Yaris Cross’s AWD-i предлага режимите Trail и Snow. На заледени, заснежени и кални пътища, тя помага за намаляване на пробоксуването на колелата, поддържайки ви в траектория и в движение.

Интелигентни решения за вашия багаж

Независимо дали се насочвате към магазините или към хълмовете, интелигентният Yaris Cross прави живота по-лесен. С активирана с движение с крак електрозадвижвана задна врата и сгъващи се в пропорция 40:20:40 задни седалки, той е винаги на разположение. Гъвкавият интелигентен товарен борд осигурява увеличено пространство или подсигурява подподовото място за багаж, за да посрещне вашите нужди, а иновативният гъвкав колан гарантира че чантите и велосипедите ще останат винаги защитени.

Историята на Yaris Cross

Срещнете се с Йасунори Суезава, човекът стоящ зад Yaris Cross. Като главен инженер на проекта за нашия компактен SUV, той е отговорен за превръщането на визията в реалност. От водещата за класа хибридна AWD-i система до стилния дизайн и изключителното оборудване за безопасност, той обяснява кои са били най-голямите вдъхновения и постижения в разработката на нашия нов автомобил.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Yaris Cross ще бъде при нас тази есен.

Да, изисква се вноска за резервация. Трябва да се регистрирате или да създадете нов акунт на нашия защитен портал, MyT, за да резервирате вашия Yaris Cross онлайн.

Да, можете да я отмените по всяко време. Ще бъдете помолен да завършите вашата заявка в рамките на две седмици от уведомлението от вашия търговец, че вашият автомобил е наличен. Ако продажбата не е завършена в рамките на този период, вашата резервация ще бъде прекратена, а вашият автомобил предложен на друг клиент.