1. New Cars
  2. Design
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Кондензиран екстремен дизайн

„Моята мисия беше да създам дизайн, който да бъде визуално и физически вълнуващ за феновете на спортните автомобили.“ „Благодарение на конфигурацията с предно разположен редови шестцилиндров двигател и задвижване на задните колела – нещо рядко срещано в днешните автомобили – успях да достигна нещо отвъд границите на Toyota“, обяснява главният дизайнер на Toyota, Нобуо Накамура.

Произведение на изкуството

Мощният силует с щедри извивки и дръзки линии вълнува сетивата. Съчетавайки аеродинамика, заимствана от моторните спортове с модерен и излъчващ мощ външен вид, GR Supra не е просто спортен автомобил – тя е произведение на изкуството. Внушителните 19-инчови ковани алуминиеви колела и ярко отличаващите се LED предни светлини с шест елемента са отправка към състезателните корени на автомобила. Задните светлини за мъгла и тези за заден ход са формирани от точковидни LED елементи, групирани в центъра на задната броня.

 

*При нива на оборудване 3.0L.

 

 

 

Вдъхновена от състезанията аеродинамика

Toyota Gazoo Racing бе в основата на шлифоването на динамичните качества на Toyota GR Supra. Експертният международен опит в моторните спортове доведе до създаване на форми, чиято цел е постигане на оптимално съчетание от аеродинамично съпротивление и сила на повдигане.

Аеродинамика под автомобила

Специално проектираната облицовка на дъното на автомобила спомага за намаляване на силите на аеродинамично повдигане. Въздухът под GR Supra се пренасочва чрез внимателно изработени дефлектори за регулиране на потока, което Ви помага да се чувствате стабилни при висока скорост.