1. New Cars
  2. Stock cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Нови автомобили Toyota

Готови да излязат на пътя. Автомобили на склад на преференциални условия.

Вашата нова Toyota е готова да излезе на пътя

Нямате търпение да подкарате новата си Toyota? Разгледайте автомобилите, които са налични и могат да ви бъдат доставени бързо. Количествата са ограничени — ако намерите колата, която искате, свържете се с дилър на Toyota възможно най-скоро.

Разгледайте наличните автомобили

Изберете първо марка
0 лв. - 0 лв.
50 лв. or less
500 лв. or more
0 резултата
0 резултата
Brands
Models
Цена
Местоположение
Места
Врати
Мощност
Трансмисия
Ниво на оборудване
Цвят
Наличност
Допълнителна информация
Цените, показани на този сайт, представляват препоръчителни продажни цени и е възможно да се различават от цените, определяни от избраното търговско представителство в процеса на резервация и/или продажба. За обвързваща оферта, моля да се свържете с избраното представителство на Toyota. За всеки нов автомобил предлагаме гъвкави схеми на лизинг, съобразени с Вашите възможности. Посочените цени включват задължителния пакет според закона (медицински комплект, светлоотразителен триъгълник, пожарогасител). Toyota България си запазва правото да променя тази ценова листа в резултат на допуснати неточности, структурни промени или по решение на производителя, без предварителна информация. Гаранция на Toyota: 6 години или 200 000 км. Ръководство с данни за разхода на гориво и емисиите на CO2 за всички нови модели автомобили можете да получите безплатно във всички дилърства. Разходът на гориво и емисиите на CO2 на автомобила зависят не само от неговата енергийна ефективност, но и от поведението му при шофиране и други нетехнически фактори. Въглеродният диоксид (CO2) е основният парников газ, отговорен за глобалното затопляне.

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/bg/bg?carFilter=stock&brand=toyota&uscEnv=production&sortOrder=published