1. New Cars
 2. Преглед
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

RAV4 Plug-in Hybrid Style Bi-Tone

SUV

RAV4 Plug-in Hybrid - Style Bi-Tone - SUV
Бяла перла/черно

Стандартен двигател

2,5 л. plug-in хибрид

Трансмисия

4X4

Цените на RAV4 Plugin започват от

642 лв./месец за 60 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax
RAV4 Plug-in Hybrid - Style Bi-Tone - SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg


RAV4 PLUG-IN Hybrid Галерия

Разгледайте на 360°

 • Екстериор

  ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

  RAV4 Plug-in Hybrid е създаден за шофиране и с открояващ се дизайн. Съчетавайки грубоват външен вид на пълноценен SUV с елегантен и динамичен стил, RAV4 Plug-in Hybrid се откроява в градския трафик. Под усъвършенствания екстериор, енергията доставяна от нашата хибридна технология от четвърто поколение и литиево-йонна батерия с голям капацитет, ви позволява да се насладите на незабавно ускорение и водещ в класа пробег.

 • МИГНОВЕНА МОЩ, НЕСРАВНИМА ЕФЕКТИВНОСТ

  Най-добрите в класа емисии на CO2 (22 г/км) и разход на гориво (1,3 л/100 км) показват, че RAV4 Plug-in Hybrid има ефективността, която да съответства на неговата несравнима производителност. Новата 18,1 kW литиево-йонна батерия означава, че можете да пътувате повече от 65 км* изцяло в EV електрически режим, докато вграденото 6,6 kW зарядно устройство на автомобила осигурява пълно зареждане на батерията за 2,5 часа..

 • РАФИНИРАН И СВЪРЗАН

  Стилната кабина на RAV4 Plug-in Hybrid осигурява идеалната обстановка за тиха и безгрижно пътуване. Спортните седалки гарантират, че пътуванетт в просторния, изискан интериор е ефирно и удобно, докато 520-литровия багажник осигурява гъвкаво товарно пространство с минимално проникване на батерията. От Head-up дисплей и JBL Premium Audio система с 9 високоговорителя до безжично зареждане и багажник от 230 V.

 • ПОДГОТВЕН ЗА ВСЯКА СИТУАЦИЯ

  За безпроблемен достъп до забавленията и свързаността на автомобила, интуитивното табло може да се похвали с 9" сензорен дисплей с най-новата ни мултимедийна система и интеграция на смартфон. Наред с Apple CarPlay™ и Android Auto™ за слушане на музика, обаждания и други, приложението за смартфон MyT ви позволява да проверите нивото на батерията, да програмирате времето за презареждане и дори предварително да охладите или затоплите кабината на RAV4.

Цял екран Затвори
Няма намерени актуални оферти