1. New Cars
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Готови ли сте да започнете? Изберете ниво на оборудване и двигател

Изберете ниво:

3 Опции

 • RAV4 Plug-in Hybrid - Executive - MPV 5 Doors (LWB)

  RAV4 Plug-in Hybrid Executive

  Хибрид
  MPV 5 Doors (LWB)
  • +
   Отопляеми задни седалки

  Изберете двигател:


  от

  99 990,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X4
 • RAV4 Plug-in Hybrid - Style - MPV 5 Doors (LWB)

  RAV4 Plug-in Hybrid Style

  Хибрид
  MPV 5 Doors (LWB)
  • +
   JBL аудиосистема
  • +
   Отопляеми задни седалки
  • +
   Размразяване на предното стъкло

  Изберете двигател:


  от

  110 480,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X4
 • RAV4 Plug-in Hybrid - Style Bi-Tone - MPV 5 Doors (LWB)

  RAV4 Plug-in Hybrid Style Bi-Tone

  Хибрид
  MPV 5 Doors (LWB)
  • +
   Размразяване на предното стъкло

  Изберете двигател:


  от

  111 480,00 лв.

  Безстепенна автоматична трансмисия (CVT) | 4X4

Емблематичен SUV характер с Plug-in хибридна технология

Прегръщайки богато SUV наследство, здравият и усъвършенстван RAV4 с plug-in хибридна технология ще ви кара по-далеч. Открийте плана на щепселното захранване в рамките на забележително смел и градски дизайн.

Двойна ДНК

RAV4 Plug-in Hybrid съчетава нашата най-мощна хибридна технология досега с изключителна EV способност, за да ви захранва допълнително, по-чисто. Под неговия усъвършенстван дизайн, двойната енергия, доставяна от нашата хибридна технология от четвърто поколение и литиево-йонна батерия с голям капацитет ви позволява да се насладите на незабавно ускорение и водещ в класа пробег.

Чиста енергия

RAV4 Plug-in Hybrid съчетава нашата най-мощна хибридна технология с изключителна способност на EV, за да разполагате с по-чисто захранване.

Карайте по своя път

Селекторът за четири режима на задвижване на RAV4 ви позволява да адаптирате неговата ефективна хибридна система към вашите нужди. Пътувайте до 75 км в режим EV – идеален за по-кратки пътувания или за изследване на зони с ниски емисии в града. Извън градските райони, бензиновата мощност кара круиза по магистрала да се чувства като мечта. Където и да отидете, хибридният двигател на RAV4 ще ви отведе там.

Стилен интериор

Кабината на RAV4 Plug-in Hybrid осигурява идеалната обстановка за тиха работа без усилие. Спортните кожени седалки и големият панорамен покрив гарантират, че пътуванията в просторния, изискан интериор са ефирни и удобни, докато багажникът от 520 л осигурява гъвкаво товарно пространство с минимално натрапване на батерията.

Иновация отвътре и отвън

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid използва иновативен набор от технически функции, за да подобри всяко пътуване. Съсредоточена около вас и вашите нужди, усъвършенстваната мултимедийна система на Toyota ви позволява винаги да се чувствате свързани и контролирани, независимо къде отивате с RAV4 Plug-in Hybrid.
 • Мултимедиен RAV4 Plug-In Hybrid предлага безпроблемен мултимедиен пакет в рамките на своя изтънчен външен дизайн. Интуитивното мултимедийно табло разполага с 10,5" сензорен екран с най-новата интеграция на смартфон чрез безжична Apple CarPlay.
 • Цифров комбиниран измервателен уред Новоусъвършенстваният цифров комбиниран измервателен уред в RAV4 Plug-In Hybrid ви позволява да избирате между четири различни теми: Casual, Smart, Sport и Tough, за да персонализирате вашето изживяване. Изберете предпочитания от вас стил, след което превключвайте между три различни оформления за най-доброто персонализирано изживяване на екрана. Освен това ще можете да решите точно колко, както и какъв вид информация искате да показвате.
 • Дистанционни услуги и Toyota Smart Connect. Технологията издига всеки аспект на RAV4 – независимо дали е паркиран или на пътя. Още преди да се качите в автомобила, приложението MyToyota на вашия смартфон отваря свят на свързаност. Използвайте телефона си, за да планирате климатизация за охлаждане и отопление на вашия автомобил дистанционно, за заключване и отключване на вратите или дори за мигане на аварийните светлини, за да локализирате автомобила си. А Toyota Smart Connect подобрява всяко пътуване с безпроблемна облачна навигация, Smart Voice Assist, както и информация за трафика в реално време и пътни събития.
19" GR SPORT черна сплав
Елегантен дизайн
Стилни места за сядане
Интуитивен интериор
Динамична форма

19" GR SPORT черна сплав

За първи път в историята на Toyota, фино рязане е използвано за изработката на 19-инчовите лъскави черни джанти на RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT. Характерната бяла деко подплата е впечатляваща и излъчва изтънченост.

Елегантен дизайн

Привличайте завистливи погледи с красивия и внушителен дизайн на решетката GR SPORT, ограден от поръчкови ъглови предни фарове за мъгла. Преден спойлер Gunmetal подобрява рационализирания дизайн.

Стилни места за сядане

Интериорът не трябва да е само удобен – той трябва и да изглежда добре. Релефните лога GR SPORT през облегалките за глава създават перфектно първо впечатление, докато новата черна синтетична кожа и велур със сребърни шевове предлага луксозна опора и дори е устойчива на електростатично електричество.

Интуитивен интериор

Състезателното наследство на RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT е ясно при влизане – открийте емблематичните лога както на волана, така и на стилните стелки. От другата страна на арматурното табло ще намерите всичко, от което се нуждаете – 12,3-инчов TFT, показващ персонализирана критична информация с един поглед, както и 10,5-инчов мултимедиен екран с HD цветен дисплей, навигация, безжичен Apple Carplay и други развлечения.

Динамична форма

Покажете с гордост вашите акредитиви на GR SPORT с уникалната си задна емблема над черната задна броня в пиано черно и задната предпазна плоча Gunmetal – и двете специално проектирани за GR SPORT.

Спортен и изискан

Кой казва, че спортното не може да бъде изискано? Вдъхновен от родословието на Gazoo Racing на Toyota, RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT се справя като мечта – и изглежда изключително по този начин.

Toyota T-mate. С вас за по-безопасно пътуване

За водещи в класа функции за безопасност, Toyota RAV4 е създаден с T-Mate – вашият полезен партньор при шофиране. T-Mate е серия от системи, предназначени да ви подкрепят и да направят шофирането по-безопасно, независимо дали паркирате, на магистралата или в града. T-Mate се грижи да сте винаги в сигурни ръце.
 • Система за предотвратяване на челен сблъсък (PCS)

  Система за предотвратяване на челен сблъсък може да открие и да ви помогне да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и велосипедисти. Тя работи, като предупреждава водача с аудио и визуални предупреждения и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. Възможно е откриване на автомобили, пешеходци, велосипедисти и мотоциклети. В допълнение, Асистентът при преминаване на кръстовища и Асистентът за волана при аварийни ситуации ви помагат пред деня, когато завивате на кръстовища или се опитвате да предотвратите сбъсък. Ако системата прецени, че има възможност за сблъсък, светва индикатор във външното огледало и мултиинформационен индикатор заедно със звуков сигнал предупреждават пътниците.

 • Адаптивен круиз контрол (ACC)

  Тази система ви държи на минимално предварително зададено разстояние от автомобила отпред. Ако това разстояние падне, системата намалява скоростта ви и в крайна сметка ще се задействат спирачките и ще се активират стоп светлините. Ако вашият автомобил е оборудван с асистент за пътни знаци (RSA), тази система също ще разпознае ограниченията на скоростта по вашия маршрут на шофиране и ще предложи всички необходими корекции.

 • Асистент за следене на мъртвата точка

  Нашата система за наблюдение на мъртвата точка предупреждава водача за всякакви превозни средства, които може да не са видели в страничните си огледала. Това е особено полезно при изпреварване.

 • Toyota Smart Connect – пътни събития

  Тази система предупреждава водача за местни опасности, като инциденти отпред или хлъзгави повърхности, като събира информация от други водачи и показва предупреждения на мултимедийния екран на автомобила. В зависимост от вида на оборудваната мултимедийна система могат да се докладват и потенциални опасности, което допринася за цялостното подобряване на безопасността на движението.

 • Предупреждение за напречен трафик отзад с автоматично спиране (RCTAB)

  Когато излизате на заден ход от място за паркиране, тази система ще идентифицира всички превозни средства, които се приближават отляво или отдясно, ще ви предупреди за тях и ще натисне спирачките, за да ви помогне да избегнете сблъсък.

 • Монитор с панорамен изглед (PVM)

  Паркирането е по-лесно и по-безопасно с тази система, която комбинира изображения от четири камери, за да създаде почти 360° изглед на заобикалящата ви среда.

 • Система за напомняне за задната седалка (RSRS)

  Тази система предупреждава водача, ако на задната седалка са останали пътници или предмети. Предупреждението включва: предупреждение в цифровия комбиметър, след което в зависимост от модела, ще се активират аварийни лампи, както и звуков сигнал, когато сте навън и сте заключили автомобила.

Често задавани въпроси

Хибридните и Plug-in хибридните автомобили използват същата доказана технология Toyota Hybrid Synergy Drive, но между тях има и някои съществени разлики.

Plug-in хибридните автомобили на Toyota се отличават със значително по-висок капацитет на батерията си и по-голям пробег при чисто електрическо задвижване (EV) достигащ 75 км. Plug-in хибридите могат да се зареждат от външен източник на електричество, като домашен контакт, специално предназначен wallbox или публично зарядно устройство. Честото зареждане осигурява по-висока ефективност, но Plug-in хибридите на Toyota функционират в хибриден режим, дори когато не са заредени.

Когато са в режим Hybrid, всички хибриди на Toyota превключват незабелязано между два вида задвижване – ефективен бензинов двигател и интелигентно захранване от батерия. Това предлага висока степен на гъвкавост, особено при по-дълги пътувания.

RAV4 Plug-in Hybrid е игриво отзивчив и мощен, при това осигурява приятно изживяване при шофиране. Той ускорява от 0 до 100 км/ч само за 6,0 секунди благодарение на впечатляващото си сцепление и мощност от 306 к.с. по DIN.

С по-ниски емисии на CO2 и по-добра ефективност от конвенционален автомобил с двигател с вътрешно горене, RAV4 Plug-in Hybrid осигурява по-нисък разход на гориво (22 г CO2/1,0 л комбинирано). Освен това, RAV4 Plug-in Hybrid предлага всички предимства на едно невероятно чисто електрическо задвижване – от изключителен моментален въртящ момент до напълно безшумно вътрешно пространство.

Когато сте в електрически режим, вие се движите без емисии навсякъде. RAV4 Plug-in Hybrid постига пробег до 75 км (комбиниран) или до 98 км (в града).

„Спринтирайте“ до максимална скорост при електрическо задвижване от 135 км/ч (режим по подразбиране EV), дори при пълна газ*. За разстояния, по-дълги от тези покривани при чисто електрическо задвижване EV, RAV4 Plug-in безпроблемно преминава към работа в хибриден режим, комбинирайки задвижване с бензинов двигател и регенеративна енергия за батерията.

*Съответстващо на достатъчно ниво на зареждане (SOC).

Домашен контакт

Можете зареждате своя RAV4 Plug-in Hybrid от домашната мрежа (10 A).

Wall box

Бързо, надеждно и специално конфигурирано зареждане за дома/офиса е възможно чрез зарядно устройство wallbox*.

*Свържете се с вашия дилър, ако обмисляте да закупите wallbox заедно с вашия автомобил.

Публични зарядни устройства

Използвайте всички публични бързи зарядни устройства на улицата или специални места на паркинги. Можете да използвате и мрежата за зареждане на Toyota чрез приложението MyT за лесен достъп до близките зарядни станции.

Домашен контакт

Пълното зареждане отнема 7,5 часа*. С възможността да планирате времето за зареждане, можете да се възползвате от намалени разходи, ако тарифата ви за електроенергия е по-ниска през нощта или в непиковите часове.

Wallbox

Инсталирането на специален кабел и wallbox система във вашия дом осигурява оптимална скорост и безопасност, с възможност за пълно зареждане за 2,5 часа*. Можете също да контролирате и наблюдавате зареждането с помощта на приложението MyT дистанционно.

Обществени зарядни устройства

Включете автомобила в зарядно устройство, което е публично достъпно. Точно както при устройствата wallbox, батерията ще бъде напълно заредена за 2,5 часа*. Приложението MyT също ви позволява да проверите оставащото време за пълно зареждане, което е особено полезно, когато сте свързани към публично зарядно устройство.

* От 0 до 100%

Зареждайте по-често

Зареждането всеки ден ще ви помогне да извлечете максималното от възможностите за електрическо задвижване на вашия автомобил.

Плавно шофиране

Оптимизирането на вашия стил на шофиране ще подобри ефективността в електрически режим на вашия автомобил и ще позволи увеличаване на пробега.

Регенеративно спиране

Използвайте кинетичната енергия от спирането за зареждане на батерията и интуитивно намалявайте скоростта на автомобила, когато отпускате педала за „газта“.

Предварително загрейте интериора

Наслаждавайте се на перфектната температура всеки път, благодарение на дистанционно контролираното отопление. Охладете или загрейте автомобила, преди да шофирате, без изобщо да намалявате заряда на батерията.

Редовното зареждане ще ви позволи по-добро оползотворяване на възможностите на автомобила, включително постигането на по-ниски емисии и по-добри експлоатационни разходи. Въпреки това, стига вашият автомобил има гориво, можете да шофирате своя RAV4 Plug-in хибрид в хибриден режим, когато батерията е празна.

В Toyota ние създаваме всяка батерия, така че да издържи целия живот на вашия автомобил. Всяка батерия се предлага с 5-годишна /100 000 км* гаранция, а с помощта на годишна проверка Hybrid Health Check, покритието може да се увеличи до 10 години.

* Което настъпи по-скоро

 RAV4 PLUG-IN HYBRID ГАЛЕРИЯ