1. New Cars
  2. Offers
  3. RAV4 Accessories
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
No offers

RAV4. Супергероят идва бързо!

Искате нов високопроходим автомобил за зимата? RAV4 впечатлява със суперсили, неизчерпаема енергия, изключителна мощност, сигурност и блестящото представяне скрито във всеки детайл. Сега имате шанс да се възползвате от нашето специално предложение за ограничен брой автомобили RAV4 с бърза доставка и подарък пакет аксесоари „Зима“.

  • 10 години гаранция с Toyota Relax
  • 10 години грижа за хибридната батерия
  • Toyota Safety Sense – комбинация от системи за активна сигурност като стандарт

Подарък пакет “Зима"

Сигурността е най-висшата ценност на пътя. Затова, избирайки промо пакет “Зима” за вашия нов RAV4, вие подсигурявате своята безопасност с избор между пакет от 4 броя 17” или 18” алуминиеви колела и също толкова зимни гуми и вентили със сензори за налягане. Какво е супергероят без надеждни обувки през зимата?

  • 17“ алуминиеви колела 225/65R17 Зимни гуми (различни марки)
  • 18“ алуминиеви колела 225/60R18 Зимни гуми (различни марки)
  • Вентили със сензори за налягане

* 17” се предлага за всички нива; 18” не се предлага за Comfort & Executive и е само за модели с равен или по-голям цолаж

Направete своя избор. сега.

RAV4 Style

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време. Посочените промо цени не могат да се комбинират с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

No content found