1. New Cars
  2. Offers
  3. RAV4 30 years
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

СЕГА С ПОДАРЪК ЗИМНИ ГУМИ С ДЖАНТИ ЗА ВСЕКИ RAV4

Toyota RAV4: Оригиналът, станал пионер на компактните SUV модели, навърши 30 години

  • Създава първия компактен SUV и продължава да предвижда променящите се изисквания на съвременния живот три десетилетия по-късно
  • От компактен и динамичен създател на тенденции, до модел, изградил водеща в класа практичност и комфорт в рамките на своите четири поколения
  • Винаги открояващ се от останалите с дръзка, привличаща окото външност
  • Любимец на клиентите по целия свят, с над 14 милиона глобални продажби от 1994 г. насам

ВИЖТЕ RAV4 HEV. ЗАПОЧНЕТЕ СВОЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ С RAV4 HYBRID СЕГА!

Как ви звучи комбинацията от безкомпромисно пътно поведение, приключенски дух и страхотен комфорт? Не оставяйте животът да минава покрай вас. Преследвайте щастието с легендарния RAV4.
Вижте повече

ВИЖТЕ RAV4 PHEV. ВЗЕМЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДВАТА СВЯТА С RAV4 PLUG-IN HYBRID

На върха на планината? На метри от морския бряг? Или просто по пътя към следващото приключение? Мощната хибридна технология на Toyota се срещна с предимствата на електрическия автомобил, за да се роди една икона с богато SUV наследство и модерна визия за бъдещето: RAV4 Plug-in Hybrid!
Вижте повече

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените. 

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. 

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти