1. New Cars
 2. Offers
 3. RAV4 ADVENTURE
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ЗАПОЧНЕТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЕТО СИ С ХИБРИДНИЯ RAV4 НИВО НА ОБОРУДВАНЕ - ADVENTURE

Тръгни към щастието с новия RAV4 Hybrid ниво ADVENTURE

от 436 лв/месец*, в зависимост от нивото на оборудване
*Валидно от 01.07.2023 до 31.08.2023

*Офертата от 436 лв. на месец е за RAV4 2.5 хибрид FWD, ниво COMFORT, цвят бял неметалик, при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 45% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
 • Цена на автомобила с цвят: 74 980 лв. с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 24 579.47 лв
 • Финансирана сума: 52 556.00 лв. с ДДС                
 • Важи за бизнес клиенти.

 

След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

Запознайте се със самозареждащия се хибрид RAV4, ниво ADVENTURE

100% SUV. 100% Хибрид. Как ви звучи съчетанието от безкомпромисното поведение на пътя, приключенския дух и солидността на SUV модела със страхотния комфорт и ефективността на хибрида? Не оставяйте животът просто да преминава покрай вас. Преследвайте щастието с превърналият се в икона хибриден RAV4, сега и в новата, нетърпелива за приключения и обичаща адреналина версия RAV4 ADVENTURE. Задвижван от най-новото поколение ефективна самозареждаща се хибридна система, включваща 2,5 литров бензинов двигател и електрически мотори, RAV 4 ADVENTURE ви предлага безкомпромисния характер на двойното предаване 4х4 за едно истинско SUV преживяване и безгрижие за пробега.    

 • 10 години гаранция с Toyota Relax

  За да бъде притежанието ви на новия хибриден SUV RAV4 ADVENTURE още по-приятно и безпроблемно, Toyota ви осигурява до 10 години гаранция с Toyota Relax (за всички версии) и 10 години грижа за хибридната батерия (за хибридните варианти). Toyota Relax е гаранция за качеството, надеждността и издръжливостта на нашите автомобили. Безпрецедентното увеличение от допълнителни 12 месеца гаранция приложимо до максимум 10-годишна възраст на вашата Toyota е възможно когато извършвате периодичните технически прегледи при нас.     

 • Системи за свързаност

  Самозареждащият се хибриден SUV модел RAV4 ADVENTURE не само осигурява по-добра връзка с пътя със своето задвижване на четирите колела, но прави връзката ви с всички дигитални устройства лесна и забавна. Благодарение на смартфон интеграцията, съвместима с Android Auto и Apple CarPlay можете да се насладите още повече на пътуванията си. С наличието на модерни  функции, комфортните услуги Connected Services и гамата от системи за безопасност и асистенция на водача T-Mate можете да разчитате че разполагате с най-модерните дигитални технологии. 

 • Системи за безопасност

  Rav4 Hybrid е оборудван с още повече системи за активна безопасност, като част от Toyota Safety Sense, хибридния SUV модел RAV4, ниво ADVENTURE разполага с най-богатото оборудване от технологии за асистенция на водача в класа си като част от стандартното оборудване за модела. Сред тях са:

  • Асистент за следене траекторията на пътя (LTA)
  • Асистент за разпознаване на пътните знаци (RSA)
  • Предупреждение при напускане на пътната лента (LDA)
  • Система за избягване на челен сблъсък (PCS)
  • Интелигентен адаптивен круиз контрол (iACC) и други.

Забележка: 

Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените. 

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. 

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

Toyota C-HR Hybrid 2.0L, 184 к.с.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ – ОТ 8 400 ЛВ. БОНУС. НАЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ
от 367 лв./месец

Новият Yaris Cross

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
от 285 лв./месец

Новата Corolla Cross е тук

СЕГА С ИЗБОР МЕЖДУ 1.8 Л И 2.0 Л ХИБРИД
369 лв/месец

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid е тук. Посрещни го.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
от 642 лв/месец