1. New Cars
 2. Offers
 3. RAV4 ADVENTURE
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Започнете своето приключение с RAV4

Тръгни към щастието с новия RAV4 ADVENTURE

от 499 лв/месец
*Валидно от 01.05.2022 до 06.02.2023

Запознай се с RAV4 ADVENTURE

Как ти звучи комбинацията от безкомпромисно пътно поведение, приключенски дух и страхотен комфорт? Не оставяй животът да минава покрай теб. Преследвай щастието с легендарния RAV4, сега и с новия и нетърпелив за приключения любител на адреналина RAV4 ADVENTURE.  Възползвай се от офертите за 460 лв./месец* за RAV4 2.5 Hybrid. и 360 лв./месец** за RAV4 2.0 бензин.

 • За да бъде притежанието ти на новия RAV4 още по-приятно и безпроблемно, Toyota ти осигурява 10 години гаранция с Toyota Relax (за всички версии) и 10 години грижа за хибридната батерия (за хибридните варианти).
 • RAV4 прави връзката ти с всички дигитални устройства лесна и забавна, благодарение на смартфон интеграцията, съвместима с Android Auto & Apple CarPlay, за да се насладите още повече на пътуванията си.
 • RAV4 разполага с най-богатото оборудване от технологии за безопасност, активна сигурност и асистенти на водача. Оборудван с още повече системи за активна сигурност, като част от Toyota Safety System, RAV4 разполага с най-богатото оборудване от технологии за асистенция на водача в класа си като част от стандартното оборудване за модела. Сред тях са Асистент за следене траекторията на пътя (LTA), Асистент за разпознаване на пътните знаци (RSA), Предупреждение при напускане на пътната лента (LDA), Система за избягване на челен сблъсък с разпознаване на пешеходци и велосипедисти (PCS), Интелигентен адаптивен круиз контрол (iACC) и други.

*Офертата от 499 лв. на месец е за RAV4 2.5 хибрид FWD, ниво Comfort, цвят бял неметалик, при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 40% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
 • Финансирана сума: 52 906.00 Лева с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 24 906.77 лв

Важи за бизнес клиенти.

**Офертата от 399 лв. на месец е за RAV4 2.0 бензин FWD 6МТ, ниво Comfort, цвят бял неметалик, при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 40% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
 • Финансирана сума: 41 723.50 Лева с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 19 751.00 лв

Важи за бизнес клиенти.

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време или до изчерпване на количествата. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените. 

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. 

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.