1. New Cars
 2. Offers
 3. RAV4 ADVENTURE
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Започнете своето приключение с RAV4

Тръгни към щастието с новия RAV4 ADVENTURE

от 436 лв/месец
*Валидно от 04.05.2023 до 31.05.2023

Запознай се с RAV4 ADVENTURE

Как ти звучи комбинацията от безкомпромисно пътно поведение, приключенски дух и страхотен комфорт? Не оставяй животът да минава покрай теб. Преследвай щастието с легендарния RAV4, сега и с новия и нетърпелив за приключения любител на адреналина RAV4 ADVENTURE. 

 • За да бъде притежанието ти на новия RAV4 още по-приятно и безпроблемно, Toyota ти осигурява 10 години гаранция с Toyota Relax (за всички версии) и 10 години грижа за хибридната батерия (за хибридните варианти).
 • RAV4 прави връзката ти с всички дигитални устройства лесна и забавна, благодарение на смартфон интеграцията, съвместима с Android Auto & Apple CarPlay, за да се насладите още повече на пътуванията си.
 • RAV4 разполага с най-богатото оборудване от технологии за безопасност, активна сигурност и асистенти на водача. Оборудван с още повече системи за активна сигурност, като част от Toyota Safety System, RAV4 разполага с най-богатото оборудване от технологии за асистенция на водача в класа си като част от стандартното оборудване за модела. Сред тях са Асистент за следене траекторията на пътя (LTA), Асистент за разпознаване на пътните знаци (RSA), Предупреждение при напускане на пътната лента (LDA), Система за избягване на челен сблъсък с разпознаване на пешеходци и велосипедисти (PCS), Интелигентен адаптивен круиз контрол (iACC) и други.

*Офертата от 436 лв. на месец е за RAV4 2.5 хибрид FWD, ниво Comfort, цвят бял неметалик, при следните условия:

 • 30% първоначална вноска и 40% остатъчна стойност, за период от 60 месеца.
 • Цена на автомобила с цвят: 74 980 лв. с ДДС
 • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 24 579.47 лв
 • Финансирана сума: 52 556.00 лв. с ДДС

Важи за бизнес клиенти.

След изтичане на периода на лизинга имате следните възможности:

 • Да придобиете автомобила на предварително известна по-ниска от пазарната цена.
 • Да върнете автомобила, а ние да ви върнем сума съобразена с моментното състояние на превозното средство.

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените. 

Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. 

Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.

ОЩЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Няма намерени актуални оферти

Toyota C-HR Hybrid

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ – 2.69% ФИКСИРАНА ЛИХВА ЗА ЦЕЛИЯ ПЕРИОД
от 310 лв/месец