1. New Cars
  2. Offers
  3. New Camry Hybrid

НОВИЯТ CAMRY HYBRID Е ПО-БЛИЗО ОТ ВСЯКОГА

Изкушаващо предложение
*Валидно от 30.06.2021 до 06.10.2021

Може ли елегантният и динамичен Camry Hybrid да бъде още по-добър? Напълно! С обновлението изтънченият Camry ти дава още повече, а сега и на цена от 361 лв с ДДС на месец.

С нова визия на предната част Camry Hybrid ти дава повече отличимост на пътя. Новият дизайн на горната и долна решетка, с ленти разширяващи се встрани, въздейства повече на сетивата, като екстериорният дизайн придава повече динамика и присъствие на лимузината на пътя.

Новият Camry Hybrid носи още по-голяма наслада при пътуванията ви. С 9-инчов мултимедиен дисплей, разположен високо и обърнат към водача, Camry Hybrid прави навигацията в купето лесна без да разсейва водача в движение.

Camry Hybrid прави връзката ти с всички дигитални устройства лесна и забавна, благодарение на смартфон интеграцията, съвместима с Android Auto & Apple CarPlay, за да се насладите още повече на пътуванията си.

Camry Hybrid разполага с най-богатото оборудване от технологии за безопастност, активна сигурност и асистенция на водача. Оборудван с още повече системи за активна сигурност, като част от Toyota Safety System, Camry Hybrid разполага с най-богатото оборудване от технологии за асистенция на водача в класа си като част от стандартното оборудване за модела. Сред тях са Асистент за следене траекторията на пътя (LTA), Асистент за разпознаване на пътните знаци (RSA), Предупреждение при напускане на пътната лента (LDA), Система за избягване на челен сблъсък с разпознаване на пешеходци и велосипедисти (PCS), Асистираща система при маневри в кръстовища, Интелигентен адаптивен круиз контрол (iACC) и други.

За да бъде притежанието ти на новия Camry Hybrid още по-приятно и безпроблемно, Toyota ти осигурява 10 години гаранция с Toyota Relax и 10 години грижа за хибридната батерия.

Избери своя Camry Hybrid с четвърто поколение самозарядна хибридна система с 2,5-литров двигател с мощност от 218 к.с. и e-CVT трансмисия срещу месечна вноска от 361 лв. с ДДС. Офертата е калкулирана за ниво Comfort, с външен цвят Бял неметалик (040) и при следните условия:

  • 30% първоначална вноска и 30% остатъчна стойност за период от 72 месеца
  • Финансирана сума при описаната лизингова схема: 40 025.30 лв. с ДДС
  • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка „Гражданска отговорност") според описаната схема: 19 186.66 лв. с ДДС

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната оферта е валидна за ограничен период от време и до изчерпване на количествата. Посочените промо цени не могат да се комбинират с други промоционални кампании и условия на Toyota. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените.

НОВИЯТ YARIS CROSS.

Истински хибрид.
От 33 990,00 лв.

COROLLA HYBRID СЕДАН СЪС СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ

COROLLA СЕДАН С МЕСЕЧНА ВНОСКА ОТ 250 ЛВ.
От 40 710,00 лв.

TOYOTA C-HR ОТ 299 ЛЕВА НА МЕСЕЦ

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
От 46 480,80 лв.

COROLLA TOURING SPORTS СЕГА Е СЪС СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ

COROLLA TOURING SPORTS БЕНЗИН НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА
От 38 870,00 лв.

COROLLA TOURING SPORTS HYBRID СЪС СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ

COROLLA TOURING SPORTS СЕГА Е С МЕСЕЧНА ВНОСКА ОТ 250 ЛВ.
От 42 090,00 лв.

COROLLA ХЕЧБЕК СЕГА Е СЪС СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ

COROLLA ХЕЧБЕК С МЕСЕЧНА ВНОСКА ОТ 210 ЛВ.
От 32 430,00 лв.

COROLLA ХЕЧБЕК HYBRID СЪС СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ

COROLLA HYBRID ХЕЧБЕК С МЕСЕЧНА ВНОСКА ОТ 240 ЛВ.
От 40 250,00 лв.

COROLLA СЕДАН СЕГА Е СЪС СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ

COROLLA СЕДАН С МЕСЕЧНА ВНОСКА ОТ 210 ЛВ.
От 31 970,00 лв.

ИЗБЕРИ СЕГА YARIS С 0% ЛИХВА И БЪРЗА ДОСТАВКА

Защо да спираш, когато имаш изкушаващо предложение. Тествай сега!

НОВИЯТ CAMRY HYBRID Е ПО-БЛИЗО ОТ ВСЯКОГА

Изкушаващо предложение
Вноска от 361,00 лв./месец