1. New Cars
  2. Offers
  3. C-HR Hybrid

TOYOTA C-HR ОТ 299 ЛЕВА НА МЕСЕЦ

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
*Валидно от 01.07.2021 до 06.10.2021

Кросоувърът Toyota C-HR Hybrid със специални предложения.

Липсата на избор не е избор. Динамичен хибрид или просторен кросоувър? Дързък дизайн или интелигентни системи? Свързан навсякъде или отличителен навсякъде? Или спортно изпълнение? А защо не всичко? Toyota C-HR идва с една цел - стилното и ефективно модерно пътешествие.

Празните приказки са другаде: тук са най-новата ни мултимедийна система с 8” дисплей и интегрирани MyT, Apple Car Play и Android Auto, за да ползваш любимите функции на твоя смартфон по всяко време. Системите Toyota Safety Sense са стандартни за всяко ниво на оборудване – интегрирана система за сигурност, която включва Pre-Collision; адаптивен круиз контрол; асистент за напускане на пътната лента; автоматични дълги светлини; система за разпознаване на пътни знаци; електронна климатична инсталация. В допълнение - ниски разходи за притежание и 10-годишна грижа за хибридната батерия Toyota C-HR Hybrid е силна заявка от старта, но за да оцениш всичко това, трябва да го усетиш на пътя.

Избери сега своя Toyota C-HR Hybrid между два самозарядни хибридни двигателя: 2.0 със 184 к.с. или 1.8 със 122 к.с.
Специалното предложение от 299 лв. на месец е за 1.8 л хибрид, е-CVT, ниво Center, цвят бял неметалик, при следните условия:

  • 30% първоначална вноска и 30% остатъчна стойност, за период от 72 месеца.
  • Финансирана сума при описаната лизингова схема: 31 906.70 лв. с ДДС
  • Общо за плащане при подписване на договора за лизинг (без задължителна застраховка "Гражданска отговорност") според описаната схема: 15 420.02 лв. с ДДС
  • Важи за бизнес клиенти.

Офертата е валидна до 30.06.2021 г. или до изчерпване на количествата. Цените са индикативни и зависят от конкретно избран цвят. Eко такса и други видове такси по регистрацията на автомобила не са отразени в цените. Тойота Балканс ЕООД си запазва правото по всяко време и без предизвестие да променя посочените цени, спецификации, наличности и всяка друга информация, касаеща продуктите/услугите TOYOTA. Всички условия за продажба, на който и да било продукт и/или услуга TOYOTA на клиент, следва да бъдат уговорени в конкретен договор за продажба със съответния клиент.