1. New Cars
  2. Technology
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ИНТУИТИВНО ДИГИТАЛНО СЪВЪРШЕНСТВО 

12,3-инчовият дигитален комбиниран уред на Corolla предлага богата функционалност. Показвайки всичко, от избрана медия до ключови данни за шофиране, конфигурацията на системата е много гъвкава и ви позволява да персонализирате дисплея както пожелаете – вашата информация, по вашия начин. Четири различни дизайнерски теми, Casual, Smart, Sport и Tough, предлагат допълнителни възможности за персонализиране.

10,5-инчов сензорен екран на системата Multimedia с Apple CarPlay

Новата Corolla прави дигиталния ви живот на пътя по-лесен от всякога. Съвместима с Apple CarPlay и Android Auto, инфоразвлекателната система на автомобила предлага бърза връзка и удобно управление чрез 10,5-инчов мултимедиен сензорен екран. Извикайте бързо и прецизно функцията, от която се нуждаете, независимо дали става дума за навигация, hands free телефонна връзка или Apple CarPlay, или използвайте системата за гласово разпознаване, за да извършвате повиквания или да задавате дестинации.

Постоянно развиваща се

С актуализации в реално време по въздуха чрез своята интегрирана връзка за данни, вашата Corolla Touring Sports може да се възползва от най-новата технология, когато тя стане достъпна, като непрекъснато подобрява своите дигитални възможности. Това безпроблемно инсталиране на нов софтуер, веднага щом стане наличен, означава че винаги сте в крак с най-новите функции.

Саундтракът на всяко пътуване

Музиката, подобно на шофирането, има силата да спре дъха ви. Дългогодишното сътрудничество на Toyota с JBL доведе до възможността за създаване на невероятни звукови пейзажи чрез комбинация от изкуство и наука. Всеки високоговорител е прецизно позициониран за възможно най-драматичното и завладяващо аудио изживяване, обогатяващо всеки момент на пътя.

Винаги напълно зареден

Вашият смартфон е неразделна част от живота ви, затова трябва да се свързва безпроблемно, превръщайки се в неразделна част от богатата дигитална функционалност на вашата Corolla. За да сте сигурни, че никога няма да ви остави без връзка, безжичното зареждане от следващо поколение в отделението под арматурното табло ви гарантира напълно заредена батерия без проблеми и кабели.