1. New Cars
  2. Practical
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
  • ПРОСТРАНСТВО ЗА ВСИЧКО 

    Активният начин на живот и нарастващите семейства изискват автомобил с обем и гъвкавост, които да посрещнат всяко предизвикателство. Дори с цялото семейство в автомобила, Corolla Touring Sports предлага голямо и функционално товарно пространство.

Готова за реалния живот гъвкавост

Corolla Touring Sports комбинира хибридна електрическа технология осигуряваща ниски емисии с целия обем и практичност, които можете да пожелаете. Комфортно и удобно, гъвкавото и подходящо за семейството товарно пространство е готово за всичко, което животът ви поднесе, с напълно равна, обръщаща се и регулируема на височина багажна плоскост. Сгъването на задните седалки осигурява цели 1606 литра багажен капацитет – идеален за цялото оборудване на хората водещи активен начин на живот. Вашият автомобил, вашият път.
  • 5 места С място за петима и голямо багажно пространство с обем от 596 литра, достатъчно за четири или пет големи куфара и дори повече, Corolla Touring Sports е много практична в стандартната си конфигурация.
  • 3 места Трябва да транспортирате дълъг, неудобен товар? Задните седалки са разделени и се сгъват в съотношение 60/40. Това значително увеличава дължината на багажното отделение, като същевременно запазва място за седене на втория ред.
  • 2 места Дори много големи товари не са проблем. Можете дистанционно да сгънете целия втори ред седалки, създавайки един огромен товарен отсек с нисък равен под.
  • Багажникът, който се отваря сам

    Да живеете пълноценно живота си рядко означава да пътувате с лекота. Когато ръцете ви са заети, ще се радвате на присъствието на сензора за свободни ръце на Corolla, който ви помага да използвате крака си. С вашия интелигентен ключ в джоба, просто раздвижете крак под задната броня, за да отворите или затворите автоматично багажника. А с функциите за затваряне и заключване, запазването на вашите вещи на сигурно място също е толкова лесно.

Готово на всичко

Адаптивното товарно пространство на Corolla може да направи всичко. Нуждаете се от повече място? Просто поставете подовата плоскост на багажното отделение в долната и позиция или сгънете задните седалки с помощта на един лост. Притеснявате се да не намокрите и изцапате облицовката на багажника? Обърнете я и ще притежавате здраво, подходящо за превоз на кучета гумено покритие, което също е идеално за градински растения или екипировката и мокрия ви сърф.