1. New Cars
  2. Hybrid Electric
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
  • ИНТЕЛИГЕНТНО ЕЛЕКТРИФИЦИРАН

    Развивайки богатото наследство от иновации и техническо съвършенство на Toyota, новата  Corolla Touring Sports осигурява изживяване при шофиране с недостижимо забавление и ефективност. Със самозареждаща се хибридна система за изключително удобство, тя съчетава неуморната динамика на бензиновия двигател с чисто и мощно електрическо задвижване в едно решение с ниски емисии и без компромиси.

Удобен и под контрол 

Гъвкава и отзивчива, Corolla Touring Sports допълва всяко пътуване с пълен контрол и високо ниво на увереност на водача. Комфортът на возене е изключителен на всякакъв вид пътна настилка благодарение на здравата структура на каросерията на Corolla.

Тръпката от контрола

Пъргава, отзивчива и с контролиран и неутрален баланс в завой, Corolla разполага с лека и директна кормилна система и прецизно настроено предно и задно окачване. Резултатът е интуитивна връзка между автомобил и водач. Завъртете волана и реакциите на Corolla са незабавни и естествени за възнаграждаващо и сигурно шофиране.
  • Електрически без проблеми

    Хибридната електрическа система на Corolla е от пето поколение и е нашата най-модерна досега. Без разлики от нормален автомобил при движение, тя предлага водеща за класа ефективност, нисък разход на гориво и емисии, без да се налага да се притеснявате за пробега. Зареждате гориво както обикновено, а тъй като хибридите на Toyota са самозареждащи се, не е нужно свързване за зареждане с електричество.