1. New Cars
 2. Преглед
Свържете се с нас, през връзките по-долу:


Corolla Крос галерия

Corolla Cross 360°

 • Дизайн

  Създаден, за да грабва погледите

  Смелата и динамична външна стилистика се отличава с широка стойка и елегантен профил с атрактивен ниско позициониран преден капак. Спортни 18-инчови алуминиеви джанти и стилни изцяло LED предни светлини допринасят за привличащия вниманието ефект.

 • Удоволствието от шофирането

  Хибридът никога не се е чувствал толкова добре. Имате избор между два хибридни двигателя. 1,8-литровият хибрид осигурява гладко и безшумно шофиране, каквото бихте очаквали от една истинска Toyota. Новият 2,0-литров двигател Hybrid Dynamic Force извежда Hybrid технолгията на едно вълнуващо ново ниво, осигурявайки изобилие от мощност и безпроблемно ускорение за енергично и динамично шофиране, което превръща дори най-ежедневното пътуване в радост.

 • Истинско спокойствие

  Иновативният пакет Toyota Safety Sense предвижда потенциални опасности и помага да реагирате по-ефективно. А с наборът от интелигентни помощни средства за водача, включително камера за обратно виждане, монитор за мъртвата точка, предупреждение за напречен трафик отзад, интелигентен асистент за паркиране и адаптивни автоматични дълги светлини, всяко пътуването ще бъде еднакво лесно и приятно. В резултат може да сте уверени, че вие и вашите пътници ще се чувствате по-сигурни и по-спокойни от преди.

Цял екран Затвори

Актуални оферти и промоции

Няма намерени актуални оферти