1. New Cars
  2. Coming soon
  3. RAV4 plug-in
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Богато SUV наследство среща чистата EV мощност

Открийте нов план за захранване с щепсел в смелия и изтънчен дизайн на RAV4. Пътувайте по градските улици или навигирайте по неравни селски пътища с по-малко емисии и забележително разширен пробег благодарение на литиево-йонната батерия с голям капацитет и 2,5-литровия бензинов двигател Hybrid Dynamic Force. Имайте достъп до нова усъвършенствана мултимедийна технология, актуализации по въздуха и важна информация за шофиране благодарение на свързаните с MyT услуги. Насладете се на страхотен въртящ момент и незабавно ускорение в този най-нов водещ в класа пример за хибридно лидерство на Toyota.

 

Дистанционни услуги

Технология, създадена за ежедневието с усъвършенствани цифрови функции на борда, удобни дистанционни услуги и набор от T-Mate системи за безопасност и помощ, винаги ще се чувствате една крачка напред. Интуитивната технология може да издигне всяко пътуване. Запознайте се с Toyota Smart Connect. Насладете се на безпроблемна облачна навигация, гласов агент, както и информация за трафика в реално време и пътни събития.

Мултимедиен екран

RAV4 Plug-In Hybrid предлага безпроблемен мултимедиен пакет в рамките на своя изтънчен външен дизайн. Интуитивното мултимедийно табло разполага с 10,5" сензорен екран с най-новата интеграция на смартфон чрез безжичен Apple CarPlay. Функции като гласов агент и облачна навигация се доставят без усилие на цветния дисплей с висока разделителна способност в този мощен хибрид, който прави свързаността приоритет. Прости фрази като „Хей Toyota“ интелигентно събужда системата, позволявайки Ви да използвате облачна навигация, за да изтеглите най-новата налична карта, информация за трафика и маршрута.

Цифров комбиниран измервателен уред

Новоусъвършенстваният цифров комбиниран измервателен уред в RAV4 Plug-In Hybrid Ви позволява да избирате между четири различни теми: Casual, Smart, Sport и Tough, за да персонализирате Вашето изживяване. Изберете предпочитания от вас стил, след което превключвайте между три различни оформления за най-доброто персонализирано изживяване на екрана. Освен това ще можете да решите точно колко, както и какъв вид информация искате да показвате.

 

Показан прототип. Крайният производствен модел може да се различава. 

 

Тойота T-mate. С вас за по-безопасно пътуване

За водещи в класа функции за безопасност, Toyota RAV4 е създаден с T-Mate – Вашият полезен партньор при шофиране. Това включва Toyota Safety Sense, както и други функции за помощ при шофиране и паркиране.
  • Усещане за безопасност RAV4 е създаден с Toyota Safety Sense, който включва най-новите технологии, предназначени да предотвратят най-честите видове инциденти. Това включва нашата система за предварителен сблъсък, която открива и Ви помага да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и велосипедисти. Той работи, като предупреждава водача с аудио и визуални предупреждения и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. В допълнение, поддръжка за избягване на сблъсък на кръстовища и помощ при аварийно управление през деня при завиване на кръстовища и извършване на избягващи маневри.
  • Помощ при шофиране Нашата система за наблюдение на мъртвата точка предупреждава водача за всякакви превозни средства, които може да не са видели в страничните си огледала. Това е особено полезно при изпреварване. Toyota Smart Connect – Пътни събития също така предупреждава водача за местни опасности като предстоящ инцидент, хлъзгав път и т.н., като използва информация от други шофьори и я показва на мултимедиен екран. В зависимост от мултимедийната система, тя може също така да позволи да се съобщава за опасности, като по този начин допринася за подобряване на цялостната безопасност на движението.
  • Помощ при паркиране Освен това RAV4 е оборудван с други иновативни функции за помощ при паркиране на T-Mate, като предупреждение за задния напречен трафик с автоматично спиране. Когато излизате на заден ход от място за паркиране, тази система ще идентифицира всички превозни средства, които се приближават отляво или отдясно, ще Ви предупреди за тях и ще натисне спирачките, за да Ви помогне да избегнете сблъсък.

Записване за RAV4 бюлетин

Дръжте ме в течение (Opens in new window)