1. New Cars
  2. Coming soon
  3. RAV4
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Toyota RAV4

Хибридният SUV, предназначен за всеки път
Изцяло SUV с цялата мощност. Емблематичният стил на RAV4 се ​​среща с нови, подобрени технологии. Независимо дали се движите по градските улици или по пресечени селски пътища, самозареждащата се задвижваща система в този смел SUV осигурява изключителен пробег с по-малко емисии. Освен обслужващи известия и проницателни данни за шофиране, имате достъп до всичките си любими плейлисти благодарение на приложението MyT, което поддържа вашия смартфон и кола постоянно в синхрон. Вдъхвайки увереност без компромис,RAV4 е създаден за съвременния живот.

Дистанционни услуги

Технология за ежедневието с усъвършенствани цифрови функции на борда, удобни дистанционни услуги и набор от системи за безопасност и помощ на T-Mate, винаги ще се чувствате една крачка напред. Интуитивната технология може да издигне всяко пътуване. Запознайте се с Toyota Smart Connect. Насладете се на безпроблемна облачна навигация, гласов агент, както и информация за трафика в реално време и пътни събития.

Мултимедиен екран

Вътре в Toyota RAV4 водачите ще намерят новия мултимедиен пакет, предлагащ широка гама от подобрени функции за свързаност и удобство, включително възможност за актуализиране по въздуха (OTA). Насладете се на променяща играта свързаност на върха на пръстите си на новото 10,5-инчово сензорно мултимедийно табло. Интегрирайте най-новите модели смартфони без усилие чрез безжичен Apple CarPlay. Управлявайте телефона си с интелигентен гласов агент и се възползвайте от заявки със свободни ръце, като промяна на температурите в кабината и други. Простите фрази интелигентно събуждат системата, позволявайки Ви да използвате облачна навигация, за да изтеглите най-новата налична карта, информация за трафика и маршрута само като кажете „хей Toyota“.

Цифров комбиниран измервателен уред

Модернизираният 12,3" напълно цифров комбиниран измервателен уред в Toyota RAV4 Ви позволява да персонализирате стила и съдържанието в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Можете да избирате между четири различни теми: Casual, Smart, Sport и Tough, както и да превключвате между три различни оформления за най-доброто персонализирано изживяване на екрана.Ще можете също така да персонализирате информацията, която искате да показвате, за да създадете формула, която работи за Вас.

 

Показан прототип. Крайният производствен модел може да се различава.

 

Toyota T-mate. С вас за по-безопасно пътуване

За водещи в класа функции за безопасност, Toyota RAV4 е създаден с T-Mate – Вашият полезен партньор при шофиране. Това включва Toyota Safety Sense, както и други функции за помощ при шофиране и паркиране.
  • Усещане за безопасност RAV4 е създаден с Toyota Safety Sense, който включва най-новите технологии, предназначени да предотвратят най-честите видове инциденти. Това включва нашата система за предварителен сблъсък, която открива и Ви помага да избегнете сблъсъци с други превозни средства, пешеходци и велосипедисти. Той работи, като предупреждава водача с аудио и визуални предупреждения и спирачна помощ. Ако водачът не успее да спре навреме, спирачките се задействат автоматично, за да предотвратят или смекчат сблъсъка. Освен това, поддръжка за избягване на сблъсък на кръстовища и помощ при аварийно управление през деня при завиване на кръстовища и извършване на избягващи маневри.
  • Помощ при шофиране Нашата система за наблюдение на мъртвата точка предупреждава водача за всякакви превозни средства, които може да не са видели в страничните си огледала. Това е особено полезно при изпреварване. Toyota Smart Connect – Пътни събития също така предупреждава водача за местни опасности като предстоящ инцидент, хлъзгав път и т.н., като използва информация от други шофьори и я показва на мултимедиен екран. В зависимост от мултимедийната система, тя може също така да позволи да се съобщава за опасности, като по този начин допринася за подобряване на цялостната безопасност на движението.
  • Помощ при паркиране Освен това RAV4 е оборудван с други иновативни функции за помощ при паркиране на T-Mate, като предупреждение за напречен трафик отзад с автоматично спиране. Когато излизате на заден ход от място за паркиране, тази система ще идентифицира всички превозни средства, които се приближават отляво или отдясно, ще ви предупреди за тях и ще натисне спирачките, за да Ви помогне да избегнете сблъсък.

Записване за RAV4 бюлетин

Opens in new window Дръжте ме в течение