1. New Cars
 2. Coming soon
 3. Prius Plug-in Hybrid очаквайте скоро
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Prius Неочакван

Красив, динамичен и изключително ефективен
Prius винаги се е противопоставял на конвенционалното и е разбивал границите. Той постави основите на хибридната концепция, а новият Prius пренася идеята на Plug-in хибридния електрически автомобил на следващо ниво. Лидер в новите технологии, със своята двойна ДНК той съчетава удобството на чисто електрическото задвижване за ежедневни пътувания със свободата за изминаване на дълги разстояния, благодарение на ефективната хибридна система. Новият Prius е тук: интелигентен, дързък, неочакван.

Безкомпромисен PHEV

Защо да правим компромис? Новият Plug-in хибриден електрифициран Prius е най-доброто от двата свята. Изберете чисто електрически режим (EV) и шофирайте само с плавна и отзивчива електрическа мощност. А когато зарядът на батерията се намали, просто преминете към ефективно хибридно задвижване. То съчетава динамика без усилия с нисък разход на гориво и емисии на CO2. 

 

Завладяващо аеродинамичен

Новият Prius съчетава клинововидната еднообемна форма на предишните поколения с резки линии, за да създаде елегантен нов силует, наподобяващ купе. Ярко изразен в своите изчистени форми, без излишни детайли, дизайнът е вдъхновен от естествения поток на въздуха. Със своята динамична визия и изострен силует на предната част, той създава стил, който не можете да пренебрегнете.

Вашето ново любимо пространство

Със своя насочен към водача кокпит, „плаващ“ инструментален панел и луксозно пространство за пътниците, интериорът на Prius е място, в което ще се насладите на прекарването на времето. Хармонични акценти подчертават тъмната цветова тема. Ергономичната за потребителя технология включва многофункционален дисплей на водача, който ви осигурява стабилен и сигурен контрол, а адаптивното осветление на арматурното табло, свързано с авангардните системи за безопасност на автомобила, носи ново ниво на бдителност.

Модерни технологични решения 

Prius винаги е бил технологичен лидер – и новият автомобил не е по-различен. Той ви предлага комуникационна свързаност от най-високо ниво и интуитивни интерфейси за безпроблемно интегриране с вашия дигитален живот. Неговата гама от функции за безопасност и удобство, включително дистанционни услуги, достъпни чрез приложението MyT, правят всяко пътуване по-безопасно, по-лесно и по-забавно.

 • Грижа за вас 

  Новият Prius разполага с изцяло нова версия на Toyota T-Mate. Със своята гама от системи за подпомагане на водача и предпазване от сблъсък, T-Mate предлага безценна помощ в днешната натоварена среда на шофиране. Помощ чието ниво никой друг автомобил в този клас не може да достигне. 

 • Винаги актуален

  С актуализации на живо по въздуха чрез бордовата си връзка за данни, Prius винаги може да се „надгражда“ с най-новите мултимедия и системи за безопасност, софтуер и функционалност.

 • Впрегнете силата на слънцето

  Prius е толкова авангарден, че може дори да превърне слънчевата светлина в електрическо задвижване*. Той зарежда своята батерия с капацитет от 13,6 кВтч с помощта на соларни клетки на покрива, които дават възможност за постигане на допълнителен електрически пробег всеки ден. Дори оставен паркиран за няколко дни, Prius ще продължи да зарежда батерията с помощта на слънчева енергия.

  *В зависимост от нивото на оборудване и наличността на пазара