1. New Cars
 2. Coming soon
 3. New Toyota C-HR
Свържете се с нас, през връзките по-долу:
ЕВОЛЮЦИЯТА НА ЕДНА ИКОНА
Плъзнете Пропуснете
ИЗЦЯЛО НОВИЯТ TOYOTA C-HR

СМЕЛОСТТА СТАВА ОЩЕ ПО-ДРЪЗКА

Изразете своята индивидуалност с изтънчения нов Toyota C-HR. Създаден без правила и вдъхновен от разбиващия предразсъдъците оригинал, той изглежда различно от всеки друг автомобил. Със своя нестандартен дизайн, новият Toyota C‑HR се осмелява да прекрачи границите.

Един сериен концептуален автомобил
Персонализирано потребителско изживяване
Plug-in хибридно и хибридно задвижване
Пионер в опазването на околната среда
ВЪНШЕН ДИЗАЙН, РАЗБИВАЩ СТЕРЕОТИПИТЕ
ДИЗАЙН
Новият Toyota C-HR разбива всички правила. Съчетанието от стила на купе със солидна осанка не може да остане незабелязано. Свободно мислещ и иновативен, с прецизни линии и динамичен профил, това е концептуален автомобил, превърнал се в реалност.

УСЕЩАНЕ ЗА ТРИОБЕМНОСТ

Прецизно формираните изострени линии определят мощните, геометрични форми на каросерията, създавайки динамичен дизайн, изпълнен с усещане за движение.

ДВУЦВЕТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Новият двуцветен дизайн на каросерията Bi-tone + включва удължаване на контрастния черен покрив, който вече се извисява и над задната част на автомобила, следвайки извивките на каросерията и подчертавайки нейните експресивни пропорции.

ИНТЕГРИРАНИ ДРЪЖКИ

Интегрираните и подравнени с формите на каросерията дръжки, които се въвеждат за първи път при Toyota, са ключов елемент в новата изчистена и скулптурирана стилистика.

20-ИНЧОВИ КОЛЕЛА

Дръзките дизайнерски решения изискват смели детайли. Машинно обработените 20-инчови колела завладяват погледа.

ВНУШИТЕЛЕН ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Конструиран от термо-ефективно стъкло, панорамният покрив осигурява светлина и пространство без нежелано проникване на топлина.

ОТКРИЙТЕ НОВИЯ TOYOTA C-HRПоказаните варианти на оборудване може да не са представителни за гамата. Спецификациите може да варират в зависимост от пазара.

Колко полезно намирате съдържанието за C-HR до момента?

Въобще не         Много

Интелигентна технология
КАЧЕСТВЕНО ИЗЖИВЯВАНЕ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
Предлагащ множество функции, но същевременно с това интуитивен, новият Toyota C-HR гарантира безпроблемно и персонализирано потребителско изживяване в съответствие с вашите нужди. Превърнете шофирането в изживяване с безжичен Android Auto и Apple CarPlay, чувствено амбиентно осветление и завладяващ съраунд звук.

12,3-ИНЧОВ МУЛТИМЕДИЕН ЕКРАН

Съвместим с Apple CarPlay и Android Auto, 12,3-инчовият сензорен екран на Toyota Smart Connect поставя света на една ръка разстояние. При Plug-In хибрида с двулитров двигател, информацията за пробега при електрическо задвижване и зарядните станции в навигационната система осигуряват удобно и комфортно електрифицирано шофиране.

ДИГИТАЛЕН КОМБИНИРАН УРЕД

Пространството в този автомобил е дефинирано от технология, ориентирана към човека. Персонализирайте цифровия комбиниран уред на базата на четири възможности за режим на дисплея: Casual, Smart, Sporty и Thought (Ежедневен, Интелигентен, Спортен и Аналитичен).

ИНТЕЛИГЕНТНО АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Разширение на вашата индивидуалност, персонализираното вътрешно осветление предлага палитра от 64 цвята. Наслаждавайте се на процеса на динамично изместване, отразяващ спецификите на външната светлина и времето от деня. При активиране на асистента за Безопасно излизане от автомобила (Safe Exit Assist) цветът на осветлението може да стане червен, за да ви предупреди за потенциален сблъсък.

ПОТАПЯЩ СЪРАУНД ЗВУК

Специализираните високоговорители JBL осигуряват вълнуващо звуково изживяване. Металните решетки на високочестотните говорители спомагат за доставянето на ясни високи тонове, а мощният субуфер осигурява ярко изразени басови нюанси.

СЦЕНАРИЙ ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ

Новият Toyota C-HR ви приветства преди всяко шофиране с композиция на външното осветление. А в интериора вашите персонализирани настройки за позицията на седалката и дисплея се прилагат автоматично.

Plug-in хибридно и хибридно задвижване
ЕЛЕКТРИФИЦИРАНИ ЗАДВИЖВАНИЯ С РАЗШИРЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Новият Toyota C-HR предлага авангардни задвижвания, които да отговарят на вашия начин на живот. Изберете балансирано и отзивчиво хибридно задвижване или новият Plug-in хибрид с двойна ДНК, който съчетава динамиката на хибрида с възможност за чисто електрическо шофиране. 

PLUG-IN ХИБРИД

Предлагащ най-добрата система в класа, Plug-In хибридът с двулитров двигател има двойна ДНК: той осигурява безпроблемно изцяло електрическо шофиране за ежедневието и ефективно хибридно електрическо задвижване за по-дълги пътувания.

ХИБРИД

По-електрифицирани от всякога, хибридните задвижвания от пето поколение – хибриди съответно с 1,8-литров и 2,0-литров двигател – осигуряват съчетание от високи динамични възможности и удоволствие от шофирането с нисък разход на гориво.

Предлагащ най-добрата система в класа, Plug-In хибридът с двулитров двигател има двойна ДНК: той осигурява безпроблемно изцяло електрическо шофиране за ежедневието и ефективно хибридно електрическо задвижване за по-дълги пътувания.

Задвижване
2,0-литров Plug-in хибрид
Пробег на електричество
66 км EV пробег
Динамика
Dynamic 220 к.с.
Ниски емисии
19 г/км CO2

По-електрифицирани от всякога, хибридните задвижвания от пето поколение – хибриди съответно с 1,8-литров и 2,0-литров двигател – осигуряват съчетание от високи динамични възможности и удоволствие от шофирането с нисък разход на гориво.

Задвижване
2.0-литров HEV AWD-i
Динамика
Dynamic 200hp
Ниски емисии
112 г/км CO2
Електрическо задвижване: често задавани въпроси

Хибридните и Plug-in хибридните автомобили се базират на подобни по същността си технологични решения – но с важна, ключова разлика. И двете системи преминават плавно от един към друг източник на задвижване, ефективен бензинов двигател и хибридна задвижваща батерия, но Plug-in хибридните автомобили разполагат с по-голяма акумулаторна батерия. Тя им осигурява по-висока ефективност и дълъг пробег при чисто електрическо шофиране.

Toyota C-HR Plug-in Hybrid може да измине в чисто електрически режим до около 66 км* – без при това да отделя емисии. Ако батерията се изтощи до определено зададено ниво при по-дълго пътуване, вашият автомобил преминава към работа в режим на хибрид, комбинирайки бензинов двигател със захранване от батерия. Така можете да достигнете до вашата дестинация – без проблеми и при пълно спокойствие. * Всички показани данни са условни, очаква се окончателна хомологация за WLTP.

Можете да зареждате вашия Plug-in хибрид от мрежата в дома ви (10 A) за приблизително 6,5 часа. Това прави нощното зареждане удобно и в много случаи икономично. За постигане на оптимално времетраене и безопасност, комбинацията от специален кабел и wall box система ще осигури пълен заряд за около 2,5 часа.

Plug-in хибридите са икономични за притежаване. С напълно заредена батерия един Plug-in хибриден автомобил може да измине до 100 км, изразходвайки само един литър гориво. В допълнение, поради по-малкото износване на части като спирачни накладки и дискове, те също могат да бъдат по-евтини за поддръжка.

Батериите на Toyota за Plug-in хибриди са проектирани да издържат целия живот на автомобила. За допълнително спокойствие, всяка батерия се предлага с гаранция от пет години/100 000 км*, която – с годишна проверка на състоянието на хибрида Hybrid Health Check – удължава покритието на батерията до 10 години. Когато батерията достигне края на живота си, схемата за обратно приемане на Toyota гарантира, че с нея се работи безопасно и отговорно.*Което от двете настъпи по-рано
Пионер в опазването на околната среда
ПОДПОМАГАНЕ НА УСТОЙЧИВОТО РАЗВИТИЕ
Новият Toyota C-HR се фокусира върху устойчивостта, с повишено използване на рециклирани и материали с неживотински произход, както и намаляване на въглеродните емисии чрез намаляване на теглото и нови производствени процеси.

МАТЕРИАЛИ С НЕЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД

Новата Toyota C-HR въвежда използването на нови материали, които не са с животински произход, като алтернатива на кожата за покритието на волана и елементите на седалките.

ПОВТОРНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПЛАСТМАСИ

В сравнение с предшественика си новият автомобил включва двойно по-високо съдържание на рециклирана пластмаса – тя се използва в повече от 100 различни части. Сред тях е и новата тъкан за тапицерията на седалките, която е направена от рециклирани PET бутилки*. *Предлага се за някои нива на оборудване

КОНСТРУКЦИИ С НИСКО ТЕГЛО

Теглото е намалено чрез иновативен конструктивен подход, включително с използването на високоякостна стомана. Новият панорамен покрив също е по-лек от преди. Той разполага с авангардни в технологично отношение покрития, които запазват топлината през зимата и предотвратяват прегряване през лятото.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ВАШИЯ НОВ TOYOTA C-HR
Впечатляващ и прогресивен, новият Toyota C-HR е смело преосмисляне на променилият правилата оригинал. Премиум, електрифициран и със собствен изтънчен стил, това е автомобил, който със сигурност сте очаквали.

 

Три стъпки за онлайн резервация

Предварителната заявка за вашия нов Toyota C-HR е проста и сигурна.

 • 1. Изберете ниво на оборудване

  Изберете нивото на оборудване на Toyota C-HR, което отговаря на всички ваши изисквания.
 • 2. Създайте акаунт

  Започнете, като създадете нов MyT акаунт или влезте в съществуващия си акаунт.
 • 3. Получавате потвърждение

  Изчакайте нашия имейл за потвърждение, описващ вашата резервация и следващите стъпки.

Помогнете ни да подобрим нашия уебсайт

Колко полезна е тази страница, за да намерите това, което търсите?

Как можем да подобрим тази страница?