1. New Cars
 2. Coming soon
 3. Corolla Cross
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ОТКРИЙТЕ НОВАТА COROLLA CROSS

ЗДРАВЕЙТЕ ЩАСТЛИВИ СЕМЕЙСТВА

Кажете „Здравей“ на първия по рода си SUV Corolla, стилния Corolla Cross Hybrid.

Съчетавайки практичността на пространството и високата позиция на седалките на SUV от една страна, с нашите авангардни хибридни и технологии за безопасност, от друга, Corolla Cross дава на семействата всичко, от което се нуждаят в ежедневието.

Готови ли сте за истински семеен автомобил в живота си? Тогава това е пътуване, чакането за което си струва.
 • Шофирайте щастливо

  Издигнахме най-продавания модел в света до още по-големи висоти. Солидна и изискана, с високо позиционирана каросерия, Corolla Cross осигурява безпроблемна практичност и впечатляващ обзор с визия и усещане на истински SUV. Големите отвори за настаняване, осигурени от задните врати и достатъчното пространство за главата и краката гарантират лесен достъп и комфорт, а просторният багажник и разделящата се сгъваема седалка предлагат  желаната гъвкавост за справяне с ежедневния живот или бягството от рутината. Тук всички се наслаждават на пътуването.

 • Силата на усмивките

  Благодарение на новата ни хибридна технология от пето поколение, Corolla Cross дава повод за усмивка на всеки. Хибридната система за задвижване с 2,0-литров бензинов двигател носи ненадмината комбинация от мощност и ниски емисии на CO2. А, благодарение на опционалното, интелигентно задвижване на всички колела, също спокойствие и увереност при всякакви условия. С подобрено ускорение, по-нисък разход на гориво и без необходимост от външно зареждане, Corolla Cross Hybrid прави всяко семейно пътуване забавно.

 • Функции, гарантиращи удобство за семейството

  Независимо дали искате да пътувате по работа или приготвяте багаж за празници, в Corolla Cross винаги ще сте защитени и свързани. С технологиите за безопасност на T-Mate и системите за подпомагане на водача на ваше разположение, включващи усъвършенствана система за подготовка при опасност от сблъсък, пътуванията са по-безопасни като стандарт. И, благодарение на набор от вградени системи за свързаност, от навигация в облак в реално време, през 10,5-инчов сензорен екран с висока резолюция, до безжична интеграция на смартфон, дори ежедневните неща ви карат да се чувствате отново забавно.

Corolla Cross галерия

МНОГО ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ SUV МОДЕЛИТЕ

 • Нови перспективи

  Благодарение на по-високата позиция на седене при пътуване и по-големия просвет, SUV моделите осигуряват ненадминат обзор във всички посоки, комфорт и увереност. Независимо дали се движите в града или пътувате извън утъпканите пътеки, ще пристигнете до дестинацията си спокойни и без напрежение.

 • Добре дошла практичност

  Дизайнът на SUV моделите, с по-висока каросерия, осигурява повече вътрешно пространство от това на конвенционален хечбек или седан. Заедно с повече място за главата и краката, техните просторни багажници обикновено дават възможност за по-лесно подреждане на всичко необходимо за пътуването, благодарение на високото ниво на товарния под и широкия заден отвор.

Удоволствие от шофирането

Динамични и отзивчиви като поведение на пътя, модерните SUV доставят и истинско забавление зад волана. Често съчетавайки хибридна технология и задвижване на всички колела, SUV моделите на Toyota като Corolla Cross осигуряват както изобилие от мощност, така и увереност при всякакви метеорологични условия и при всеки тип пътуване.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ШОФИРАНЕТО ПЪРВИ