1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Corolla Cross
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

ОТКРИЙТЕ НОВАТА COROLLA CROSS

ЗДРАВЕЙТЕ ЩАСТЛИВИ СЕМЕЙСТВА

Кажете „Здравей“ на първия по рода си SUV Corolla, стилния Corolla Cross Hybrid.

Съчетавайки практичността на пространството и високата позиция на седалките на SUV от една страна, с нашите авангардни хибридни и технологии за безопасност, от друга, Corolla Cross дава на семействата всичко, от което се нуждаят в ежедневието.

Готови ли сте за истински семеен автомобил в живота си? Тогава това е пътуване, чакането за което си струва.

Шофирайте щастливо

Издигнахме най-продавания модел в света до още по-големи висоти. Солидна и изискана, с високо позиционирана каросерия, Corolla Cross осигурява безпроблемна практичност и впечатляващ обзор с визия и усещане на истински SUV. Големите отвори за настаняване, осигурени от задните врати и достатъчното пространство за главата и краката гарантират лесен достъп и комфорт, а просторният багажник и разделящата се сгъваема седалка предлагат  желаната гъвкавост за справяне с ежедневния живот или бягството от рутината. Тук всички се наслаждават на пътуването.

Силата на усмивките

Благодарение на новата ни хибридна технология от пето поколение, Corolla Cross дава повод за усмивка на всеки. Хибридната система за задвижване с 2,0-литров бензинов двигател носи ненадмината комбинация от мощност и ниски емисии на CO2. А, благодарение на опционалното, интелигентно задвижване на всички колела, също спокойствие и увереност при всякакви условия. С подобрено ускорение, по-нисък разход на гориво и без необходимост от външно зареждане, Corolla Cross Hybrid прави всяко семейно пътуване забавно.

Функции, гарантиращи удобство за семейството

Независимо дали искате да пътувате по работа или приготвяте багаж за празници, в Corolla Cross винаги ще сте защитени и свързани. С технологиите за безопасност на T-Mate и системите за подпомагане на водача на ваше разположение, включващи усъвършенствана система за подготовка при опасност от сблъсък, пътуванията са по-безопасни като стандарт. И, благодарение на набор от вградени системи за свързаност, от навигация в облак в реално време, през 10,5-инчов сензорен екран с висока резолюция, до безжична интеграция на смартфон, дори ежедневните неща ви карат да се чувствате отново забавно.

Corolla Cross галерия

МНОГО ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ SUV МОДЕЛИТЕ

Нови перспективи

Благодарение на по-високата позиция на седене при пътуване и по-големия просвет, SUV моделите осигуряват ненадминат обзор във всички посоки, комфорт и увереност. Независимо дали се движите в града или пътувате извън утъпканите пътеки, ще пристигнете до дестинацията си спокойни и без напрежение.

Добре дошла практичност

Дизайнът на SUV моделите, с по-висока каросерия, осигурява повече вътрешно пространство от това на конвенционален хечбек или седан. Заедно с повече място за главата и краката, техните просторни багажници обикновено дават възможност за по-лесно подреждане на всичко необходимо за пътуването, благодарение на високото ниво на товарния под и широкия заден отвор.

Удоволствие от шофирането

Динамични и отзивчиви като поведение на пътя, модерните SUV доставят и истинско забавление зад волана. Често съчетавайки хибридна технология и задвижване на всички колела, SUV моделите на Toyota като Corolla Cross осигуряват както изобилие от мощност, така и увереност при всякакви метеорологични условия и при всеки тип пътуване.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ШОФИРАНЕТО ПЪРВИ