1. New Cars
  2. Coming soon
  3. С Toyota C-HR prologue – смелите стават още по-смели
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Toyota C-HR prologue concept – дръзкият стана още по-дързък

Без да се страхува да се отличава и не желаещ да прави компромиси, точно като хората, които го шофират, оригиналният C-HR на Toyota създаде един нов жанр. Икона от деня на появата си, CH-R завладя сърцата на хиляди европейски водачи, очакващи автомобил, който да сподели  тяхната бунтарска жилка.

Но успехът на Toyota C-HR създаде и предизвикателство – как да издигнем оригинала, противопоставил се на конвенционалното, на следващото ниво? Когато един автомобил вече е синоним на забавление и дързост, може ли да бъде подобрен?

С новия концептуален модел Toyota C-HR prologue concept отговорът е да.

Когато световете се сблъскат

Концептуалният модел Toyota C-HR prologue concept е безстрашна еволюция на оригинала, която обаче остава вярна на своята ДНК. Новият CH-R носи още по-подобни на купе форми, но с увеличено вътрешно пространство. Неговите повърхности преливат от дефинираното към флуидното, за да постигнат външен вид, който е едновременно футуристичен и безпогрешно разпознаваем като Toyota C-HR.

Toyota CH-R Галерия 

Бъдещето идва – с още повече характер 

Представяме ви новия концептуален модел Toyota C-HR prologue concept, първата – но много реална – визия на автомобил, която скоро ще привлече вниманието на хората в цяла Европа. Много повече от студия, Toyota C-HR prologue concept остава вярна на бунтарския дух на оригинала, обръщайки конвенционалното с главата надолу.