1. New Cars
 2. Преглед
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Camry Luxury

Седан

Camry - Luxury - Седан
Течен метал

Цена от

86980.0

Стандартен двигател

2,5 л. хибрид

Цените на Camry започват от

478 лв./месец за 60 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax
Camry - Luxury - Седан

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Данните се осигуряват за целта на сравнението; моля сравнявайте разхода на гориво и емисиите на CO2 с други автомобили, тествани на базата на същите технически процедури. Тези стойности може да не отразяват резултати от шофиране в реални условия. Всички автомобили са сертифицирани съгласно Световната хармонизирана тестова процедура за леки автомобили (WLTP). Данните за CO2 (и следователно данъците и крайните препоръчителни цени) може да се отличават от информацията публикувана преди 1 април 2020 г., поради промяна в официалния метод на изчисляване.


Camry Галерия

Camry 360°

 • Дизайн

  ГРАБВАЩ ПОГЛЕДА, УВЕРЕН САЛОН

  Съчетаващ елегантността на висококачествен салон с динамичен акцент, Camry Hybrid има истинско присъствие на пътя. Предната част е с променен дизайн за максимално въздействие, с нова стилистика на горната и долната решетка. Лентите на долната решетка се разширяват допълнително настрани, създавайки усещане за повече широчина и динамика на автомобила.

 • ДВИЖЕТЕ СЕ С ОПТИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ

  Camry Hybrid предлага по-чисто задвижване без да жертва мощността или стила. Поемете волана на този нов клас хибрид, който осигурява сериозна динамика. Моделът се задвижва от тих, 2,5-литров бензинов двигател, като част от самозареждаща се хибридна система. Това инженерно решение осигурява изобилие от въртящ момент при ниски обороти, изключителна мощност при високи, съчетани с невероятна тяга и безгрижно ускорение.

 • ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ШОФИРАНЕ

  В салона на невероятния Camry Hybrid са съчетани изобилие от иновативни решения. Технологиите за интеграция осигуряват усещане за високо ниво при всяко пътуване, гарантиращи интуитивно изживяване при шофиране. Интериорът на Camry Hybrid предлага изключителна звукова изолация, така че да можете да се насладите на безупречен съраунд звук с невероятна чистота.

 • ТЕХНОЛОГИИ, КОИТО ОСИГУРЯВАТ БЕЗОПАСНОСТТА ВИ

  Животът може да бъде непредсказуем. С Camry Hybrid обаче винаги сте подготвени за пътя пред вас. Toyota Safety Sense, комобинация от авангардни технологии за асистенция на водача, създадени за да ви осигурят спокойствие в различни предизвикателни ситуации, се предлага стандартно, за да защити вас и всички ваши пътници.

Цял екран Затвори

Актуални оферти и промоции

Няма намерени актуални оферти