1. New Cars
  2. Надеждност и Гаранция
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

Променете варианта

Aygo X Envy
Надеждност и Гаранция

Хечбек

Toyota Aygo
Чили с черен покрив

Цена от

37640.0

Стандартен двигател

1,0 Бензин

Цените на Aygo X започват от

165 лв./месец за 72 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax

Toyota Aygo

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Aygo X Безопасност

Системи за безопасност

Увереност навсякъде

Останете съсредоточени и сигурни по всяко време в града. Aygo X е оборудван с множество авангардни технологии за безопасност, за да ви гарантира спокойствие, когато шофирате. T-Mate комбинира Toyota Safety Sense* с други технологии за активно подпомагане при шофиране и паркиране, за да ви осигури постоянен контрол. Независимо дали се движите по магистрала, в града или паркирате – винаги сте в сигурни ръце с Aygo X. 

  (* Стандартно за всички нива на оборудване.)

Сервизиране

Инциденти се случват и на най-внимателните водачи. За щастие, независимо дали инцидентът е малък или голям, може да разчитате на сигурността на сервизната мрежа на Toyota. Обучените ни механици предоставят услуга, която е "от начало до края" и която цели да върне автомобилът ви в оригиналното си състояние.

Обучените механици на Toyota ще сервизират автомобила ви според най-високите стандарти на Toyota (NCAP, BSI и т.н.). Ако има нужда от резервни части - изпозлваме само оригинални Toyota части с минумум една година гаранция. А когато това е възможно ще осигурим и заместващ автомобил.