1. New Cars
 2. Преглед
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

Променете варианта

Aygo X Envy

Хечбек

Toyota Aygo
Чили с черен покрив

Цена от

37640.0

Стандартен двигател

1,0 Бензин

Цените на Aygo X започват от

165 лв./месец за 72 месеца

Гаранция

10 Години с Toyota Relax

Toyota Aygo

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/bg/bg

Цена от
37640.0
(вкл. ДДС)

Данните се осигуряват за целта на сравнението; моля сравнявайте разхода на гориво и емисиите на CO2 с други автомобили, тествани на базата на същите технически процедури. Тези стойности може да не отразяват резултати от шофиране в реални условия. Всички автомобили са сертифицирани съгласно Световната хармонизирана тестова процедура за леки автомобили (WLTP). Данните за CO2 (и следователно данъците и крайните препоръчителни цени) може да се отличават от информацията публикувана преди 1 април 2020 г., поради промяна в официалния метод на изчисляване.


Aygo Галерия

Toyota Aygo X 360°

 • Дизайн

  Най-горещият кросоувър в града

  Aygo X вдига градусите със смел и отличаващ се дизайн. Двуцветната каросерия подчертава стилистиката и същевременно излъчва оригиналност и закачливост. Впечатляващите предни LED фарове хвърлят изобилие от светлина на пътя, а дизайнът на задните запазва емблематичната си форма. Внушителните 18-инчови алуминиеви джанти, скрити в големите калници, придават на Aygo X по-широка стойка, създавайки чар и уверено присъствие на пътя, където и да отивате.

 • Водени от импулс

  Иновации, които ви позволяват да очаровате града. С отзивчива управляемост, Toyota Aygo X е подходящият автомобил за движение в пространството на модерния град и извън него. Благодарение на по-високата позиция на шофиране вие можете да се насладите на по-добра видимост. Дълъг само 3,7 метра и с водещ в класа радиус на завиване, Aygo X е компактен, пъргав и лесен за паркиране – дори на оживени вътрешни улици. Прецизната автоматична трансмисия се съобразява с вашия стил на шофиране, а плавното превключване прави шофирането в града лесно и приятно.

 • Възможността да изненадва

  Компактен отвън, но просторен отвътре, Aygo X е пълен с изненади. Багажният обем от до 231 литра ви предлага най-доброто пространство в класа и осигурява удобства за активен начин на живот. Насладете се на интелигентния дизайн за удобно товарене, позволяващ превоза както на малки, така и на предмети със среден размер, заедно. Вашият Aygo X има място за всичко от ежедневието и дори повече от това.

 • Увереност навсякъде

  Останете съсредоточени и сигурни по всяко време в града. Aygo X е оборудван с множество авангардни технологии за безопасност, за да ви гарантира спокойствие, когато шофирате. T-Mate комбинира Toyota Safety Sense* с други технологии за активно подпомагане при шофиране и паркиране, за да ви осигури постоянен контрол. Независимо дали се движите по магистрала, в града или паркирате – винаги сте в сигурни ръце с Aygo X. (* Стандартно за всички нива на оборудване.)

Цял екран Затвори
Кликни и завърти Кликни и завърти