1. FAQ
  2. Warranty and assistance
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Често Задавани Въпроси за Гаранция и помощ

Стандартната гаранция от производителя покрива първите  3 години и / или 100 000 Km (което от двете е настъпи първо). В допълнение към нея, за Хибридни автомобили стандартната гаранция от производителя покрива 5 години и / или 100,000 Km за следните компоненти:

- хибридна батерия;

- хибриден блок за управление на автомобила;

- хибриден блок за управление на хибридната батерия;

- инвертор.

За повече подробности моля, вижте книжката за поддръжка и гаранция на вашия автомобил.

Когато стандартната гаранция от производителя изтече, Toyota разполага с иновативен продукт наречен Toyota Relax, чрез който автомобилът може да получи гаранция до 10-тата си година. Посетете страницата на Toyota Relax за повече информация от тук.

Не, удължената гаранция след 3-тата година е валидна само в страната, в която е активирана. Ако автомобилът ви се нуждае от ремонт в България, Северна Македония или Албания, възстановяването на разхода трябва да бъде поискан в страната, в която е активирано гаранционното удължаване, към представителството на Toyota, активирало тази гаранция, като за целта се представи фактурата за ремонта, извършен в една от изброените по-горе три страни.

В официалната сервизна мрежа на Toyota ще бъдете сигурни, че можете да получите най-доброто за вашето превозно средство. Оторизираните сервизни центрове на Toyota използват само оригинални резервни части и консумативи, и гарантират качеството на работата благодарение на обучението, което всички техници са длъжни да преминат. Специална програма за потдръжка и ремонт на хибридни автомобили също е част от цялостната им подготовка.

Toyota Relax е иновативна програма, която предлага на всички клиенти на Toyota в комбинация с периодичната техническа поддръжка допълнителна стандартна гаранция за периода, равна на максималния интервал на поддръжка, посочен в книжката за поддръжка и гаранция, която може да бъде подновена до максималната граница от 10 години / 185 000 км. За повече подробности консултирайте се със специализираната секция от тук.