1. Electrified
  2. Hybrid
  3. Какво е хибрид?

КАКВО Е ХИБРИД?

ПОПИТАЙТЕ TOYOTA HYBRID

Най-доброто от два свята

Хибридите Toyota са познати като "хибридно-електрически" автомобили, защото разчитат на два източника на енергия - двигател с вътрешно горене и електромотор. Тези два задвижващи агрегата работят независимо един от друг, което е характеристика на "пълните" хибридни системи Toyota - за разлика от други "меки" хибриди.

Хибридите Toyota могат да използват електроенергията за потегляне и дори за движение със скорост до 50 км/ч. Резултатът? Нулев разход на гориво, нулеви емисии от ауспуха и почти изцяло тихо задвижване за до 50% от времето, прекарано в градско шофиране.

Имате други въпроси относно хибридните автомобили? Открийте отговорите на други популярни въпроси за хибридите по-долу или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.