1. Electrified
  2. Hybrid
  3. СПЕСТЯВАТ ЛИ ВИ ПАРИ ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ?

СПЕСТЯВАТ ЛИ ВИ ПАРИ ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ?

Със сигурност! Вижте как:

Много хора смятат, че поддръжката на хибридните автомобили е по-скъпа от тази на конвенционалните и че те са по-скъпи за ремонт, но това не е вярно. Напредъкът в технологиите и нарастващата популярност на хибридите намалиха разходите, така че в много сравнения при автомобили от един същи клас, те не са по-скъпи за поддръжка и експлоатация, отколкото техните конвенционални колеги.

Дали хибридът ще ми спести пари?

По-ниският разход на гориво намалява общата сума, необходима за експлоатация на автомобила. В града, Toyota Hybrid много често се задвижва само от електрически мотор, използвайки електричеството, което сам е генерирал, и без да използва гориво. Това е значителна икономия в дългосрочен план, имайки предвид силно променливите цени на горивата.

Специални условия на финансиране

Ниски разходи на поддръжка и ремонт

Висока стойност на пазара за коли втора ръка

Разходи за обслужване на Toyota Hybrid

В много отношения хибридните автомобили приличат на конвенционалните, но основната разлика е, че хибридите са в състояние да използват за задвижване електричество, както и бензин. Или и двете едновременно! Това означава, че хибридният автомобил има батерия за съхранение на електирческа енергия, а също и електрически двигател, който позволява движението в електически режим.

Има ли допълнителни разходи за поддръжка при управлението на хибрид?

Батерията е неразделна част от хибридната система на Toyota Hybrid и понеже знаем, колко е важно спокойствието ви по време на притежание на автомобила, Toyota предлага автомобилите си с до 10 години или 200 000 км гаранция с Toyota Relax, а специално за хибридната батерия получавате и "10 години безплатна грижа за хибридната батерия" - напълно безплатно за всеки закупен в България автомобил, посещаващ оторизираните сервизи на Toyota.

Yaris
От 28 290 лв.
Corolla Хечбек
От 32 430 лв.
Corolla Touring Sports
От 42 090 лв.
Camry
От 61 999 лв.
Toyota C-HR
От 46 480 лв.
RAV4
От 53 980 лв.
Highlander
От 96 390 лв.

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?fuelType=h_1