1. Electrified
  2. Хибрид
  3. СПЕСТЯВАТ ЛИ ВИ ПАРИ ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ?
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

СПЕСТЯВАТ ЛИ ВИ ПАРИ ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ?

Със сигурност! Вижте как:

Много хора смятат, че поддръжката на хибридните автомобили е по-скъпа от тази на конвенционалните и че те са по-скъпи за ремонт, но това не е вярно. Напредъкът в технологиите и нарастващата популярност на хибридите намалиха разходите, така че в много сравнения при автомобили от един същи клас, те не са по-скъпи за поддръжка и експлоатация, отколкото техните конвенционални колеги.

Дали хибридът ще ми спести пари?

По-ниският разход на гориво намалява общата сума, необходима за експлоатация на автомобила. В града, Toyota Hybrid много често се задвижва само от електрически мотор, използвайки електричеството, което сам е генерирал, и без да използва гориво. Това е значителна икономия в дългосрочен план, имайки предвид силно променливите цени на горивата.

  • Специални условия на финансиране

  • Ниски разходи на поддръжка и ремонт

  • Висока стойност на пазара за коли втора ръка

Разходи за обслужване на Toyota Hybrid

В много отношения хибридните автомобили приличат на конвенционалните, но основната разлика е, че хибридите са в състояние да използват за задвижване електричество, както и бензин. Или и двете едновременно! Това означава, че хибридният автомобил има батерия за съхранение на електирческа енергия, а също и електрически двигател, който позволява движението в електически режим.

Има ли допълнителни разходи за поддръжка при управлението на хибрид?

Батерията е неразделна част от хибридната система на Toyota Hybrid и понеже знаем, колко е важно спокойствието ви по време на притежание на автомобила, Toyota предлага автомобилите си с до 10 години или 200 000 км гаранция с Toyota Relax, а специално за хибридната батерия получавате и "10 години безплатна грижа за хибридната батерия" - напълно безплатно за всеки закупен в България автомобил, посещаващ оторизираните сервизи на Toyota.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?fuelType=h_1