1. Electrified
  2. Хибрид
  3. СПЕСТЯВАТ ЛИ ВИ ПАРИ ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ?
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

СПЕСТЯВАТ ЛИ ВИ ПАРИ ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ?

Със сигурност! Вижте как:

Много хора смятат, че поддръжката на хибридните автомобили е по-скъпа от тази на конвенционалните и че те са по-скъпи за ремонт, но това не е вярно. Напредъкът в технологиите и нарастващата популярност на хибридите намалиха разходите, така че в много сравнения при автомобили от един същи клас, те не са по-скъпи за поддръжка и експлоатация, отколкото техните конвенционални колеги.

Дали хибридът ще ми спести пари?

По-ниският разход на гориво намалява общата сума, необходима за експлоатация на автомобила. В града, Toyota Hybrid много често се задвижва само от електрически мотор, използвайки електричеството, което сам е генерирал, и без да използва гориво. Това е значителна икономия в дългосрочен план, имайки предвид силно променливите цени на горивата.

Специални условия на финансиране

Ниски разходи на поддръжка и ремонт

Висока стойност на пазара за коли втора ръка

Разходи за обслужване на Toyota Hybrid

В много отношения хибридните автомобили приличат на конвенционалните, но основната разлика е, че хибридите са в състояние да използват за задвижване електричество, както и бензин. Или и двете едновременно! Това означава, че хибридният автомобил има батерия за съхранение на електирческа енергия, а също и електрически двигател, който позволява движението в електически режим.

Има ли допълнителни разходи за поддръжка при управлението на хибрид?

Батерията е неразделна част от хибридната система на Toyota Hybrid и понеже знаем, колко е важно спокойствието ви по време на притежание на автомобила, Toyota предлага автомобилите си с до 10 години или 200 000 км гаранция с Toyota Relax, а специално за хибридната батерия получавате и "10 години безплатна грижа за хибридната батерия" - напълно безплатно за всеки закупен в България автомобил, посещаващ оторизираните сервизи на Toyota.

Yaris
От 42 690,00 лв.
Yaris Light 5 врати
Corolla Cross
От 68 990,00 лв.
Corolla Cross Executive
Corolla Хечбек
От 49 250,00 лв.
Corolla Хечбек Comfort 5 врати
Camry
От 70 990,00 лв.
Camry Comfort
Yaris Cross
От 48 990,00 лв.
Yaris Cross Light B-SUV 5 doors
Toyota C-HR
От 58 480,00 лв.
Toyota C-HR Center SUV
RAV4
От 75 480,00 лв.
RAV4 Comfort SUV
RAV4 Plug-in Hybrid
От 110 480,00 лв.
RAV4 Plug-in Hybrid Style SUV
Highlander
От 108 480,00 лв.
Highlander Executive SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?fuelType=h_1