1. Electrified
  2. Hybrid
  3. Колко издържат хибридните батерии?

КОЛКО ИЗДЪРЖАТ ХИБРИДНИТЕ БАТЕРИИ?

ПОПИТАЙТЕ TOYOTA HYBRID

Живот, изпълнен със спокойствие

Иновативната технология на хибридните батерии в хибридите Toyota е проектирана да издържи през целия живот на автомобила. И тъй като батерията на хибридите Toyota е самозарядна, тя никога не трябва да бъде включвана в контакта, за да се зарежда. Всички компоненти на хибрида, включително хибридната батерия, са с гаранция 5 години/100 000 км* директно от Toyota.

Като част от Toyota Hybrid Health Check, хибридната система на вашия автомобил и хибридната батерия ще бъдат проверени от техническите специалисти на Toyota, за да се гарантира, че те са в топсъстояние. След тази годишна проверка вашата Toyota ще може да получи гаранция още 1 г./15 000 км* в рамките на Hybrid Battery Extended Care, максимум до 10 години.
*В зависимост кое настъпи първо.

Все още имате въпроси като например колко издържат батериите на хибридите? Намерете отговорите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.