1. Electrified
  2. Хибрид
  3. Шофиране
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Водете заряда

Когато става въпрос за хибридни автомобили, Toyota революционизира и иновира пазара в продължение на повече от 23 години. Иновациите са част от нашата ДНК, а нашата гама от хибриди от следващо ниво се радва на над 15 милиона шофьори в световен мащаб. Присъединете се към електрифицираното зареждане.

Хибриден треньор

Приложението MyT предоставя набор от свързани услуги, предназначени да направят шофирането по-безопасно и по-забавно. Hybrid Coaching предлага контекстуализирано обучение за вашето хибридно шофиране, така че можете да извлечете максимума от режима EV и да намалите разхода на гориво и въздействието върху околната среда.
Открийте MyT свързани услуги

Създаден да издържи

Хибридните батерии на Toyota са проектирани да издържат през целия живот на автомобила. За спокойствие всяка батерия идва с успокояваща гаранция от 5 години/100 000 км, която – с годишна хибридна проверка на здравето – удължава живота на батерията ви до 10 години. Нашата схема за връщане също така гарантира, че когато хибридните батерии достигнат края на живота си, с тях се работи безопасно и отговорно. Ние се стремим да рециклираме над 50% от теглото на една хибридна батерия.