1. Electrified
  2. Хибрид
  3. Шофиране
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Водете заряда

Когато става въпрос за хибридни автомобили, Toyota революционизира и иновира пазара в продължение на повече от 23 години. Иновациите са част от нашата ДНК, а нашата гама от хибриди от следващо ниво се радва на над 15 милиона шофьори в световен мащаб. Присъединете се към електрифицираното зареждане.

Хибриден треньор

Приложението MyT предоставя набор от свързани услуги, предназначени да направят шофирането по-безопасно и по-забавно. Hybrid Coaching предлага контекстуализирано обучение за вашето хибридно шофиране, така че можете да извлечете максимума от режима EV и да намалите разхода на гориво и въздействието върху околната среда.
Открийте MyT свързани услуги Opens in new window

Създаден да издържи

Хибридните батерии на Toyota са проектирани да издържат през целия живот на автомобила. За спокойствие всяка батерия идва с гаранция от 5 години/100 000 км, която – с годишна хибридна проверка – удължава живота на батерията ви до 10 години. Нашата схема за връщане също така гарантира, че когато хибридните батерии достигнат края на живота си, с тях се работи безопасно и отговорно. Ние се стремим да рециклираме над 50% от теглото на една хибридна батерия.