1. Electrified
  2. Хибрид
  3. Популярни ли са хибридните автомобили
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Популярни ли са хибридните автомобили?

Над 20 милиона електрифицирани автомобила и броят им расте

Toyota въвежда хибридната електрифицирана технология с Prius през 1997 г. Известна със своите екологични характеристики, тя вдъхнови ранните купувачи, които могат да видят потенциала на технологията. Днес, като лидер в електрификацията и с над 20 милиона електрифицирани автомобила по целия свят, почти всеки втори наш автомобил, продаден в Европа е хибрид и продажбите продължават да растат.

Ние развиваме нашата иновативна, самозареждаща се хибридна технология Toyota Hybrid в продължение на повече от 25 години и можем да се похвалим с ненадмината гама от стилни, отзивчиви, чисти и ефективни хибридни автомобили за всеки начин на живот, от хибридни SUV до хибридни градски автомобили. Паралелно с развитието на Toyota Hybrid технологията, предлагаме на нашите клиенти и Plug-in Hybrid модели, както и напълно електрическия BZ4X.

Все още се чудите популярни ли са хибридните автомобили Toyota Hybrid? Открийте отговорите на популярни въпроси за хибридните и електрически автомобили по-долу или намерете най-подходящия за вас хибрид в нашата гама.