1. Electrified
 2. EV Charging
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ЗА АВТОМОБИЛ TOYOTA WALLBOX

Със стилно wallbox зарядно устройство на Toyota, можете да отключите потенциала на вашия Plug-in хибрид (PHEV) или изцяло електрически автомобил (EV) от комфорта на дома. Независимо дали става дума за пестене на гориво, шофиране с чиста електрическа енергия или пестене на време с посещаване на по-малко обществени зарядни станции, нашите висококачествени зарядни устройства wallbox са удобният и рентабилен начин да се чувствате заредени с енергия всеки ден.

ДОМЪТ Е ТАМ КЪДЕТО ЗАРЕЖДАТЕ

Използвайки съществуващото електрическо захранване, нашите wallbox зарядни системи предлагат прост, бърз и достъпен начин за зареждане у дома. 

 • СВЪРЖЕТЕ СЕ, ОТПУСНЕТЕ СЕ, ЗАРЕЖДАЙТЕ

  Устройствата за зареждане wallbox на Toyota предлагат лесен и ефективен начин за зареждане на вашия Plug-in хибрид или електрически автомобил у дома. Инсталирани във вашия гараж или на алеята ви, те зареждат батерията на вашия автомобил по-бързо и по-надеждно от домашен контакт, така че можете да се отпуснете, знаейки, че винаги сте напълно заредени и готови за работа.

 • ПОВЕЧЕ ЗАРЯД, ПОВЕЧЕ ЗАБАВЛЕНИЕ

  Със зарядно устройство wallbox на Toyota можете да се насладите на повече от уникалното изживяване при шофиране, което вашият Plug-in хибрид или електрически автомобил доставя. Редовното зареждане означава, че вашият Plug-in хибрид прекарва повече време в тихия електрически режим, като при това спестява гориво и намалява емисиите, а изпълнените с енергия водачи на електромобили могат да започнат всеки ден, разчитайки на факта че ще пътуват по-далеч, без да спират за допълнително зареждане. 

 • ПЛАНИРАЙТЕ ЗАРЕЖДАНЕТО

  Зарядните устройства Toyota wallbox ви осигуряват контрол сега и в бъдеще. Като планирате зареждането си в автомобила или с помощта на приложението за смартфон MyToyota, можете да се възползвате от по-ниските цени на електроенергията извън пиковите часове. И тъй като са снабдени с конектори Type 2 (Тип 2) по европейски стандарт, ще се радвате на гъвкавост при зареждане и спокойствие за години напред.

С MyToyota, ВИЕ ОПРЕДЕЛЯТЕ ЗАРЯДА

Независимо дали планирате часовете за зареждане от дивана си или проверявате зарядното състояние на батерията си, докато отивате в магазините, приложението за смартфон MyToyota предоставя безпроблемен и лесен контрол на вашата Toyota.

01

Стартиране на време за зареждане

02

Проверка на зарядното състояние на батерията

03

Локализиране и отключване на публична зарядна станция

Изтеглете приложението MyToyota днес.

ОТКРИЙТЕ ПОДХОДЯЩОТО ЗА ВАС зарядна станция за електрически автомобил

Стилен, безопасен и готов за бъдещето. Зарядните устройства Toyota Wallbox предлагат изключително качество и надеждност, което ги прави идеалният партньор за вашия Plug-in хибрид или електрически автомобил Toyota.

 • БАЗОВ WALLBOX

  Най-добър за собственици на Plug-in хибриди

  Максимална мощност: 22 kW
  Тип конектор: Type 2
  Тип кабел: Mode 3
  Дължина на кабела: 6 м
  Инсталиране: вън или вътре
  Гаранция: 3 години

 • ГОТОВ ЗА СВЪРЗВАНЕ WALLBOX

  Най-добър за дистанционно управление

  Максимална мощност: 22 kW
  Тип конектор: Type 2
  Тип кабел: Mode 3
  Дължина на кабела: 6 м
  Инсталиране: Вън или вътре
  Достъп: блокиране/отключване чрез RFID
  Свързаност: WiFi или 4G
  Гаранция: 3 години 

АКСЕСОАРИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

ВСИЧКИ СТИМУЛИ, ОТ КОИТО СЕ НУЖДАТЕ

При нарастващото търсене на Plug-in хибридни и изцяло електрически автомобили, много европейски правителства предлагат субсидии и стимули, за да направят инсталирането на зарядно устройство wallbox у дома още по-достъпно. Със схеми, предлагащи до 75% поемане на разходите ви, никога не е имало по-добро време за зареждане у дома.