1. Electrified
  2. EV Charging
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

ЗАРЯДНИ УСТРОЙСТВА TOYOTA WALLBOX

Енергия да получите максималното от вашия електрически автомобил
Със стилно wallbox зарядно устройство на Toyota, можете да отключите потенциала на вашия Plug-in хибрид (PHEV) или изцяло електрически автомобил (EV) от комфорта на дома. Независимо дали става дума за пестене на гориво, шофиране с чиста електрическа енергия или пестене на време с посещаване на по-малко обществени зарядни станции, нашите висококачествени зарядни устройства wallbox са удобният и рентабилен начин да се чувствате заредени с енергия всеки ден.

ДОМЪТ Е ТАМ КЪДЕТО ЗАРЕЖДАТЕ

Използвайки съществуващото електрическо захранване, нашите wallbox зарядни системи предлагат прост, бърз и достъпен начин за зареждане у дома.

СВЪРЖЕТЕ СЕ, ОТПУСНЕТЕ СЕ, ЗАРЕЖДАЙТЕ

Устройствата за зареждане wallbox на Toyota предлагат лесен и ефективен начин за зареждане на вашия Plug-in хибрид или електрически автомобил у дома. Инсталирани във вашия гараж или на алеята ви, те зареждат батерията на вашия автомобил по-бързо и по-надеждно от домашен контакт, така че можете да се отпуснете, знаейки, че винаги сте напълно заредени и готови за работа.

ПОВЕЧЕ ЗАРЯД, ПОВЕЧЕ ЗАБАВЛЕНИЕ

Със зарядно устройство wallbox на Toyota можете да се насладите на повече от уникалното изживяване при шофиране, което вашият Plug-in хибрид или електрически автомобил доставя. Редовното зареждане означава, че вашият Plug-in хибрид прекарва повече време в тихия електрически режим, като при това спестява гориво и намалява емисиите, а изпълнените с енергия водачи на електромобили могат да започнат всеки ден, разчитайки на факта че ще пътуват по-далеч, без да спират за допълнително зареждане. 

С КОНТРОЛ ВЪРХУ ПОТОКА

Зарядните устройства Toyota wallbox ви осигуряват контрол сега и в бъдеще. Като планирате зареждането си в автомобила или с помощта на приложението за смартфон MyT, можете да се възползвате от по-ниските цени на електроенергията извън пиковите часове. И тъй като са снабдени с конектори Type 2 (Тип 2) по европейски стандарт, ще се радвате на гъвкавост при зареждане и спокойствие за години напред.

С MyT, ВИЕ ОПРЕДЕЛЯТЕ ЗАРЯДА

Независимо дали планирате часовете за зареждане от дивана си или проверявате зарядното състояние на батерията си, докато отивате в магазините, приложението за смартфон MyT предоставя безпроблемен и лесен контрол на вашата Toyota.
01

Стартиране на време за зареждане

02

Проверка на зарядното състояние на батерията

03

Локализиране и отключване на публична зарядна станция

Изтеглете приложението MyT днес.

ОТКРИЙТЕ ПОДХОДЯЩОТО ЗА ВАС ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО

Стилен, безопасен и готов за бъдещето. Зарядните устройства Toyota Wallbox предлагат изключително качество и надеждност, което ги прави идеалният партньор за вашия Plug-in хибрид или електрически автомобил Toyota.

БАЗОВ WALLBOX

Най-добър за собственици на Plug-in хибриди

Максимална мощност: 22 kW
Тип конектор: Type 2
Тип кабел: Mode 3
Дължина на кабела: 6 м
Инсталиране: вън или вътре
Гаранция: 3 години

ГОТОВ ЗА СВЪРЗВАНЕ WALLBOX

Най-добър за дистанционно управление

Максимална мощност: 22 kW
Тип конектор: Type 2
Тип кабел: Mode 3
Дължина на кабела: 6 м
Инсталиране: Вън или вътре
Достъп: блокиране/отключване чрез RFID
Свързаност: WiFi или 4G
Гаранция: 3 години 

АКСЕСОАРИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

ВСИЧКИ СТИМУЛИ, ОТ КОИТО СЕ НУЖДАТЕ

При нарастващото търсене на Plug-in хибридни и изцяло електрически автомобили, много европейски правителства предлагат субсидии и стимули, за да направят инсталирането на зарядно устройство wallbox у дома още по-достъпно. Със схеми, предлагащи до 75% поемане на разходите ви, никога не е имало по-добро време за зареждане у дома.