1. Electrified
  2. Battery electric
  3. Environment
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Нулеви емисии на пътя

Електрическите автомобили имат редица предимства, когато става въпрос за околната среда и шофиране. В градовете можете да шофирате в специалните зони за автомобили, които отделят малко емисии, без да плащате такса и да сте спокойни, че вашият автомобил отделя нулеви емисии в околната среда.

Иновации за рециклиране

Toyota признава важната роля на рециклирането, за да ни помогне да защитим околната среда. Чрез намаляване на търсенето на природни ресурси и намаляване на количеството отпадъци, ние създаваме превозни средства, използвайки части и материали, които могат да бъдат използвани отново – независимо дали са преработени за използване в производството, рециклирани или използвани по съвсем различен начин.

Жизнен цикъл на високоволтовите батерии на Toyota

Батериите, използвани в изцяло електрически автомобили на Toyota, са проектирани да издържат толкова дълго, колкото автомобилът. Въпреки това, когато те достигнат края на живота си, ние имаме предложение за връщане, за да гарантираме, че с тях се работи безопасно и отговорно. Нашата мисия е да постигнем 100 процента на връщане във всички наши операции.